Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január 7-e körül?

Ki nem várja január 7-e körül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:

Még mindig negatív, és még mindig nem jött meg. Tegnap este volt valami minimális pecsételés, már reméltem, hogy megjön, de semmi. Már azt várom, hogy megjöjjön:-) Viszont ha ilyet tud a szervezetem, hogy csak azért elmarad a menzi, mert annyira szeretnék már babát, akkor bármilyen betegségből is kigyógyíthatom magam pusztán akarattal;-)

Andi, nálad mi a helyzet? Kriszti

2015. jan. 13. 10:29
 72/90 anonim ***** válasza:

Pont most kerdeztelek a masikban 😊

Nincs azota semmi, ejszaka megint kicsi barnazas, de semmi egyeb.

Azt almodtam, h beindult a tejem 😊

Andi

2015. jan. 13. 12:29
 73/90 anonim ***** válasza:
A legutóbbi tesztet is olyannal csináltad, mint a halvány pozitív tesztet?
2015. jan. 13. 13:05
 74/90 anonim ***** válasza:

Igen, az elso One step volt halvany, harom nap mulva egy Gabriel nega, es tegnap is One step lett nega.

25-os erzekenysegu mindket teszt.

2015. jan. 13. 13:07
 75/90 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Barbi gratulálok! :)

Tök jó!

Nekem elmúlt, lassan majd várom az ovut. :)

2015. jan. 13. 18:02
 76/90 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Szoritok neked!

Többiek, nektek miota késik? Első babót várjátok?

2015. jan. 13. 20:24
 77/90 anonim ***** válasza:

2.napja kesik, masodik gyerek lenne.

Csajok ma megfoztem a vacsorat, szedultem, emelyegtem vegig, oklendezesig jutottam. Hulyeseg meg remenykedni? Ha nem jon meg, meddig varnatok egy ujabb teszttel?

2015. jan. 13. 21:01
 78/90 A kérdező kommentje:

Szerintem mostmár csak egy hét késés után tesztelj, lehet hogy késöbb volt a peteérésed.

Mondjuk ha láttad az előzményeket, nekem 11-13 nap késéssel jött meg 5.-én...Nov 22 volt az utolsó menszim ez elött...Max 2 napot szokott csúszni..

2015. jan. 14. 06:05
 79/90 anonim ***** válasza:

Sziasztok 3as valaszolo vagyok 8ara nem vartam, de mai napig nincs menzesz. :-)

Nekem a lanyom is menzesz elott par nappal fogant es szerintem most is igy alakult a dolog. 5-6an voltunk egyutt annak megvarom az idejet h lehessen tesztelni ra, es ha akkor is negativ es nem jon meg elmegyek dokihoz. De bizom benne h sikerult. :-). Majd kiderul. :-) igaz a hasam gorcsolget, neha azt erzem h na most jott meg, el is megyek megnezni de semmi. A melleim nem fajnak vegkepp, csak mintha a mellbimbom lenne picit erzekenyebb. Majd par nap mulva tobbet tudok. :-) Amugy Zsofi vagyok.

2015. jan. 14. 06:06
 80/90 anonim ***** válasza:

Most reggel megjott :(

De legalabb kezdodhet a kov. ciklus, es most hatha osszejon 😊

2015. jan. 14. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!