Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január 7-e körül?

Ki nem várja január 7-e körül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:

En mar az olmos faradtsagot is erzem, aludnek egesz nap.

A fiamat is megalmodtam, igaz lany volt almomban, de a szemei a fiame 😊

A haserzekenyseg vajon jo hir? Olyan neheznek tunik, neha gorcsolget, ejszaka biztos voltam benne, h ez a baba, ami hulyeseg...Reggel szamoltam, meg csak a 9. dpo-on vagyok, nem kellene semmit ereznem.

Sosem lesz hetfo 😃

Andi vagyok, az almodos 😊

Amugy olvastam, h terhesseg eseten az almok is intezivebbek, nektek van ilyen tapasztalatotok?

2015. jan. 6. 19:14
 32/90 anonim ***** válasza:

Szia Andi! Én Kriszti.

Nem álmodtam még ilyet. Autózósat álmodtam legutóbb.

2015. jan. 6. 19:27
 33/90 A kérdező kommentje:
Nekem megjott.. De nem keseredtem el, mert mar van egy ket eves fiam. Raerunk meg a következővel. :-) drukkolok mindenkinek.
2015. jan. 7. 08:51
 34/90 anonim ***** válasza:
Megcsinaltam reggel a tesztet de negativ. Igaz meg par nappal hamarabb teszteltem, menzesz meg nincs de majd kiderul. En se keseredek el nagyon, ha megse sikerul. :-) majd meg jelzek h allok. :-)
2015. jan. 7. 09:03
 35/90 anonim ***** válasza:

26-os vagyok. Negatív. Első baba lenne, és első próbálkozás is.

Még mindig nem jött meg. Az a folyás meg egy napig tartott, menzire utaló tünetek sincsenek már, csak a mellérzékenység maradt. Nem értem, de akkor megjöhetne végre. A szervezetem mindent megtett azért, hogy átverjen:-)

Remélem Ti több sikerrel jártatok! Kíváncsi vagyok, hány pozitív lesz:-)

2015. jan. 7. 09:11
 36/90 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Teszteltem a reggel.

Mintha lenne rajta valami vonal. De szerintem már erősebb kellene,hogy legyen.

[link]

[link]

2015. jan. 7. 09:16
 37/90 anonim ***** válasza:

Bocsánat ez még lemaradt.

[link]

[link]

2015. jan. 7. 09:30
 38/90 A kérdező kommentje:
Utolso szerintem ez csak szellemcsik, mert szurke.. Kivanom hogy ne legyen igazam!
2015. jan. 7. 15:18
 39/90 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt akartam irni en is. Latok vmi vonalat de neme geszen olyan az a vonal mint egy pozitiv teszten. Hat nem tudom. Drukkolok he rosodjon es szebb legyen. :-)
2015. jan. 8. 06:45
 40/90 anonim ***** válasza:
23-24es vagyok. nekem ma reggelre megjött. újabb hónap kuka :(((( Megpróbáljuk a Maca Vibe kapszulát.. hátha segít!
2015. jan. 8. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!