Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január 7-e körül?

Ki nem várja január 7-e körül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, nekem is megjött tegnap, most indulhat a hormon tükör vizsgálat :(
2015. jan. 8. 12:13
 42/90 A kérdező kommentje:

Sajnálom...

Utolsó. Hol és milyen vizsgálat lesz?

Clostyllbegitet próbáltad?nk fórumot valahol? Mondjuk a hoxa.hu-n?

Van kedvetek mesélni magatokról, hol éltek stb..

Nyissu

2015. jan. 8. 12:47
 43/90 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ha nem gond akkor beszállnék hozzátok,mert én mára nem vártam és izgulok is rendesen miatta. Nekünk ez lenne a 4.-ik próbálkozós hónapunk és az első baba van készülőben. Elég ramatyul érzem magam émelygek folyamatosan, néha-néha szurkál a hasam alja és ma reggel elindult valami fehéres folyás, lehet csak felfáztam. Tesztelni még nem mertem, majd hétfőn fogok,ha addig nem jön meg. Aki pozitívat tesztelt annak gratulálok, aki negatívat annak fel a fejjel, nem szabad elkeseredni!!!
2015. jan. 9. 10:33
 44/90 anonim ***** válasza:
12, és 41 voltam, nem próbáltam a clostyt, de nyáron szedtem mastodynon-t. az ilyen barátcserje tartalmú izé. A hormon tükör vizsgálat három vérvételből áll, ma megvolt az első. Hétfőn lesz eredmény, de nemtudom mit várok jobban, hogy jók legyenek az értékek, és találgassanak tovább, vagy legyen valami hormon nagyon rossz mennyiségben, és tudják is kezelni. :(
2015. jan. 9. 11:04
 45/90 anonim ***** válasza:

En nem vartam hetfore.

Ma nem birtam mar, es lottem egy tesztet, gabriel, es nagyon halvanyan, de szines, ket csikos 😊

2015. jan. 9. 12:54
 46/90 anonim ***** válasza:

Gratulálok!! :-))

Te vagy, Andi?

/Kriszti/

2015. jan. 9. 13:46
 47/90 anonim ***** válasza:
Lányok, mi van akkor, ha 5-re, 6-ra nem vártam, és még mindig nem jött meg, de 7-én a teszt negatív lett? Érdemes mégegy tesztet csinálnom? És azt mikor kellene?
2015. jan. 9. 13:58
 48/90 anonim ***** válasza:

Stia Kriszti, igen Andi vagyok 😊

Te hogy vagy?

2015. jan. 9. 16:35
 49/90 anonim ***** válasza:

Akkor megálmodtad a babádat :-))) duplán gratula!

Én vagyok az előző. Nem tudom érdemes lenne-e erre ellőni még egy tesztet.

2015. jan. 9. 16:52
 50/90 anonim ***** válasza:
Holnap probald meg, duplazodott 7-e ota, nagy drukkot kuldok 😊
2015. jan. 9. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!