Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január 7-e körül?

Ki nem várja január 7-e körül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Gratula a pozitiv tesztelőknek. :)

Hát talán jobb lenne egybol megtalálnák,hogy mi a gond,kezelnék, és egyből összejönne a babóca..

Annyira rossz,hogy vannak nők akiknek csak nagy nehézségek árán sikerül teherbeesnie az áhított picikével.. :(

2015. jan. 9. 18:46
 52/90 anonim ***** válasza:
17es vagyok. Igen, baba volt de nem maradt meg :(( Pedig mar 2 eve varjuk nagyon. Most meg ki kell tisztuljak, aztan probalkozhatunk tovabb. kedden mond biztosat a doki. a pozitiv teszteloknek nagy gratula,hihetetlenul szerencsesek:)
2015. jan. 10. 08:51
 53/90 anonim ***** válasza:
Andi, reggel teszteltem újra, sajnos nem duplázódott. De nem is jött meg. Legalább megjönne, hogy újra próbálkozhassunk.
2015. jan. 10. 11:08
 54/90 anonim ***** válasza:

Van ismerosem, hat eves mult a fia, sosem volt pozi tesztje.

Fel ne add Fanni,meg barmi lehet! Milyen teszttel csinaltad? Pont most olvastam, h sokszor a 10-es sem mutatja ki hamarabb, mint a 25-os.

Az elso gyereknel nekem semmi tunetem sem volt, annyira nem, h elfelejtettem, h nem jott meg. Ket het mulva kapcsoltam. Akkor hatarozott ket csik volt. Ezzel csak azt akarom mondani, h raersz meg ketsegbe esni.

Ugy drukkolok neked ❤

2015. jan. 10. 11:13
 55/90 anonim ***** válasza:
Kriszti voltam (de a másik topikot is olvasom, Fannit:-)) Egy cipőben járunk, neki is ma reggel nega lett.
2015. jan. 10. 12:40
 56/90 anonim ***** válasza:

Kriszta, pont azon gondolkoztam, hogy mintha Fanninak irtam vna ide, de akkor Te melyikben vagy 😃

Vissza is neztem, es ott van Fanni 😊

Kriszti!Neked is nagy drukk! ❤

2015. jan. 10. 13:06
 57/90 anonim ***** válasza:

Köszi! De ez a második teszt eléggé lehangolt (sosem késik). Ha jövő hétig nem jön meg, ellövök még egy tesztet, aztán doki.

Neked viszont boldog babavárást! :-)

2015. jan. 10. 13:29
 58/90 anonim ***** válasza:

Ma teszt teljesen negativ.

Andi

2015. jan. 11. 09:15
 59/90 anonim ***** válasza:
Olvastam a másikban. Ugyanazt gondolom, amit Fanni írt. Reggeli elsőből próbáld holnap. És ha lehet, ne stresszelj! Ugyanolyan teszttel csináltad? Kriszti
2015. jan. 11. 13:59
 60/90 anonim ***** válasza:

Nem, az elozo One step volt, ez Gabriel, de 25-os erzekenysegu mind a ketto.

A One step elhalvanyult, a masodik csik egyaltalan nem latszik, a kontroll viszonylag lathato, lehet, h rossz volt a teszt? A fiammal keszult teszt a mai napig lathato, pedig het eve keszult.

2015. jan. 11. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!