Ki nem várja január 7-e körül?
Sziasztok csajok!
Gratula a pozitiv tesztelőknek. :)
Hát talán jobb lenne egybol megtalálnák,hogy mi a gond,kezelnék, és egyből összejönne a babóca..
Annyira rossz,hogy vannak nők akiknek csak nagy nehézségek árán sikerül teherbeesnie az áhított picikével.. :(
Van ismerosem, hat eves mult a fia, sosem volt pozi tesztje.
Fel ne add Fanni,meg barmi lehet! Milyen teszttel csinaltad? Pont most olvastam, h sokszor a 10-es sem mutatja ki hamarabb, mint a 25-os.
Az elso gyereknel nekem semmi tunetem sem volt, annyira nem, h elfelejtettem, h nem jott meg. Ket het mulva kapcsoltam. Akkor hatarozott ket csik volt. Ezzel csak azt akarom mondani, h raersz meg ketsegbe esni.
Ugy drukkolok neked ❤
Kriszta, pont azon gondolkoztam, hogy mintha Fanninak irtam vna ide, de akkor Te melyikben vagy 😃
Vissza is neztem, es ott van Fanni 😊
Kriszti!Neked is nagy drukk! ❤
Köszi! De ez a második teszt eléggé lehangolt (sosem késik). Ha jövő hétig nem jön meg, ellövök még egy tesztet, aztán doki.
Neked viszont boldog babavárást! :-)
Ma teszt teljesen negativ.
Andi
Nem, az elozo One step volt, ez Gabriel, de 25-os erzekenysegu mind a ketto.
A One step elhalvanyult, a masodik csik egyaltalan nem latszik, a kontroll viszonylag lathato, lehet, h rossz volt a teszt? A fiammal keszult teszt a mai napig lathato, pedig het eve keszult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!