Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január 7-e körül?

Ki nem várja január 7-e körül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 A kérdező kommentje:
Kinek milyen tünetei vannak? Myenek szoktak lenni menszesz elott? Ki mikor tesztel?
2015. jan. 4. 11:00
 12/90 anonim ***** válasza:
Én 6-ára nem várom. Már 13-adszor. De most semmilyen tünetem nincsen, a melleim fájnak, de mielőtt megjön mindig fáj :( sok sikert a kérdezőnek, és a többi válaszolonak :)
2015. jan. 4. 11:22
 13/90 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, semmi tunetem nincs, par napja gorcsoltem, es toroltem egy pici barnas dolgot, remelem, beagyazodas volt 😊

Ma picit erzekeny volt a jobb mellbimbom, de ez siman lehet a mensi is majd.

2015. jan. 4. 11:52
 14/90 anonim ***** válasza:
Én is 8-ára nem várom. Én nekünk is az elsö probalkozos honap missed ab utan. Nem sok esélyt látok rá, valahogy ugy érzem h most nem sikerült, de a remeny hal meg utoljara. Ha 8-ára nem várom, mikor van kb beágyazódás?
2015. jan. 4. 11:59
 15/90 anonim ***** válasza:
Ha 28 napos ciklusod van, mint nekem, es ga nekem beagyazodas volt ket napja, penteken, akkor szerda korul lehetett a beagyazodasod. Kedd v szerda szerintem.
2015. jan. 4. 13:50
 16/90 A kérdező kommentje:

Mindenkinek sok sikert kívánok! Mi denkepp írjátok meg mi volt. Sot addig is beszelgethetunk.

Nekem 24-en volt peteeres. Masnaptol 4-5napig megjon erzesem volt, 6.nap pedig petefeszek szurkalas. Azota viszont semmilyen, illetve tegnap ejjel kezdett feszulni a mellem, de szokott mensi elott is. Illetve yan erzesem van, mintha ereznek feszulest szurkalast a petefeszek korul. Bar nem hiszem, hogy peteeres masnapjatol mar beagyazodas tuneteket ereztem volna, de meg sosem volt, hogy peteeres utan varmit is ereznek. Csak a peteerest szoktam mi dig megerezni.

De most en is úgy erzem nem sikerült a baba.

2015. jan. 4. 14:16
 17/90 anonim ***** válasza:
Jelen! 7.re nem kellene megjonnie. Jelek... mellfeszules kb. 4 napja, nyomasra elotejszeruseg jon (hormonokat doki figyeli,szerinte mindeni ok), hoemelkedes, faradtsag, fazas, szokatlanul magas pulzus stb.Van egy nega tesztem, 2napos. Megfogadtam, hogy 7.ig nincs tesztelgetes. Bocsi az ekezetekert, nem szandekos :)
2015. jan. 4. 17:13
 18/90 A kérdező kommentje:

Utolso. Neked gyanusak az elojeleid. Te babas vagy. :-)

De a hoemelkedes nem megfazas miatt van?

2015. jan. 4. 20:27
 19/90 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bár nem mértem még sosem a görbémet, de valahol olvastam,hogy terhesség esetén 37 fok körül kell lennie az ébredésinek. Hát nekem ma reggel 36,4. Úgyhogy a negativ tesztek megállják a helyüket...

Ti hogy álltok?

2015. jan. 5. 06:09
 20/90 anonim ***** válasza:

Nyolcas vagyok.

Ejjel szinte orankent ebredtem, hogy terhes vagyok 😊

Rakattantam, nem is kicsit...

2015. jan. 5. 06:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!