Ki nem várja január 7-e körül?
8-as vagyok, semmi tunetem nincs, par napja gorcsoltem, es toroltem egy pici barnas dolgot, remelem, beagyazodas volt 😊
Ma picit erzekeny volt a jobb mellbimbom, de ez siman lehet a mensi is majd.
Mindenkinek sok sikert kívánok! Mi denkepp írjátok meg mi volt. Sot addig is beszelgethetunk.
Nekem 24-en volt peteeres. Masnaptol 4-5napig megjon erzesem volt, 6.nap pedig petefeszek szurkalas. Azota viszont semmilyen, illetve tegnap ejjel kezdett feszulni a mellem, de szokott mensi elott is. Illetve yan erzesem van, mintha ereznek feszulest szurkalast a petefeszek korul. Bar nem hiszem, hogy peteeres masnapjatol mar beagyazodas tuneteket ereztem volna, de meg sosem volt, hogy peteeres utan varmit is ereznek. Csak a peteerest szoktam mi dig megerezni.
De most en is úgy erzem nem sikerült a baba.
Utolso. Neked gyanusak az elojeleid. Te babas vagy. :-)
De a hoemelkedes nem megfazas miatt van?
Sziasztok!
Bár nem mértem még sosem a görbémet, de valahol olvastam,hogy terhesség esetén 37 fok körül kell lennie az ébredésinek. Hát nekem ma reggel 36,4. Úgyhogy a negativ tesztek megállják a helyüket...
Ti hogy álltok?
Nyolcas vagyok.
Ejjel szinte orankent ebredtem, hogy terhes vagyok 😊
Rakattantam, nem is kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!