Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSÉGET szeretnék kérni!...

Hajnalka123 kérdése:

SEGÍTSÉGET szeretnék kérni! 16 éves vagyok és terhes! A párommal védekeztünk és ma vettem egy tesztet mert késett a menszeszem és két csíkos lett! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Mitcsináljak? Anyuméknak nem mondhatom el mert ők ki dobnának a lakásból nembtudom h ha el megyek orvoshoz akkor szólni fognak az anyukámnak vagy sem?! Mit csináljak nem tudom mi tévő legyek
2014. dec. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de amíg kiskorú vagy, addig a szülők döntenek helyetted. Körültekintőbben kell ezek után védekeznetek, ha nem akarsz még egyszer ebbe a helyzetbe kerülni.
2015. jan. 8. 16:48
 72/78 anonim ***** válasza:
Nem kényszerithetnek semmire,ha te ugy döntesz megtartod,akkor tehetetlenek a szüleid,hiába mást akarnak.Egyedül kell meghoznod ezt a nehéz döntést :( nagyon sajnállak hogy ilyen helyzetbe kerültél :/ irj holnap hogy végülis mi lesz a babával!
2015. jan. 8. 18:56
 73/78 anonim ***** válasza:
Közel egy év alatt legalább 20negativ tesztet csináltam,3 lett pozi ugyanabban a honapban,majd 2héttel később elvesztettem a babát.Mindent megadnék egy szép pozitiv teszttért és azért hogy ilyen idős terhesen mint te vagy,elöször halljam a babám szivhangját.Te hallottad már?Anyukád?Borzaszto fiatal vagy,de nem döntésképtelen.Fogalmad sincs mi mindenről le kell mondanod ha megtartod,de arrol sem hogy potolhatatlan örömökben lesz részed amikor a kicsit a karodban tartod!Nembeszélve a hatalmas lelki traumárol amit nem biztos hogy meguszol.Én 17-18 voltam amikor szültem az első lányom,kevésszer jutott eszembe hogy mi mindenről maradok le,holott nagy bulizos voltam.8-9 honapos korában anyukám örömmel vállalta éjjel a kicsit,nem tüntem ki a tömegből a szombati éjszakában,csak mert pici babám van.Szoval én bátoritalak,de csak akkor ha tisztában vagy vele mekkora felelösség,ha megtartod :)
2015. jan. 8. 19:06
 74/78 anonim ***** válasza:
Utolsó, szép, amit mondasz, de a kérdező kiskorú, a szülei tartják el, tehát ők döntenek arról, h jöhet-e egy új családtag, belefér-e az életükbe egy baba.
2015. jan. 8. 21:47
 75/78 anonim ***** válasza:
Nem dönthetnek helyetted, legalábbis a magyarországi törvények szerint nem. Szükséges az ő beleegyezésük az abortuszhoz, de ha rá akarnak kényszeríteni, fordulhatsz családvédelmisekhez. Román törvényeket nem tudom, de biztos van megoldás! Ne hagyd, hogy kényszerítsenek, abba a családi kapcsolatok jobban tönkremennének (ha esetleg csendesen is), mint abba, ha a Te gyermeked felől Te döntesz! Ne hagyd magad olyanba sodorni, amit Te nem akarsz, mert az Neked a legrosszabb! Drukkolok nagyon, majd írj!!!
2015. jan. 9. 00:45
 76/78 anonim ***** válasza:
51%

Sokat ér el vele, ha kihisztizi, h megtarthassa,aztán a családja meg elfordul tőle. Minden csomag tápszerre, ruhára, pelenkára, gyógyszerre pénzt kell kérnie aputól, anyutól, ti hol éltek? A gyes, amit kapni fog, semmire se lesz elég.

tudjátok miylen érzés lenne minden nap pénzért kuncsorogni olyan szülőktől, akik minden egyes alkalommal a fejedhez vágják, h nem kellett volna megszülnöd? Akik nem jó szívvel adják, mert ők nem akarták a babát?

Nincs értelme a "mindenáron élet"-nek, mérlegelni kell a lehetőségeket. Ti egy gyereklányt beszélnétek rá a gyerekvállalásra. Majd a saját lányotokat bezséljétek rá, a kérdezőnek vannak szülei, ők döntenek, mert kiskorú és pont. Ha szembe megy a szüleivel, magával tol ki, hiszen lehet, h még évekig rájuk szorul majd. Nem biztos, h amint 18 lesz, már rögtön önellátó is.

2015. jan. 9. 08:26
 77/78 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?Megosztod velünk?
2015. jan. 9. 20:55
 78/78 A kérdező kommentje:
Hát muszály volt az abortuszba belemennem hiszen nem támogattak se anyagilag se sehogysem a szüleim sajnos. A párom pedig nem tudott volna eltartani hármunkat. Most pszihologushoz járok mert nehezen megyek ezen keresztül, hiszen nagyon meg sérültem lelkileg , mert amikor szükségem lett volna a támogatásra, a segitségre nem számithatam a családomra. A párom pedig melettem állt de nem akkart a szüleimmel leállni veszekedni. köszönöm szépen az eddigi segitségeteket nagyon hasznosak voltak! :D
2015. jan. 24. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!