Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túl lett 2 csíkos a...

Időn túl lett 2 csíkos a ROMED terhességi tesztem? Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szombat reggel csináltam egy Romed kazettás terhesség tesztet. A tájékoztatóra rá van írva, hogy 10 perc után nem értékelhető! De nekem kb 15 perc elteltével megjelent a második csík is, ugyan halványan de megjelent. Ráadásul 2 hónapja nem jött meg de az előző hónapban csinált tesztem negatív lett. És a menstruációm sem rendszeres ezért is nem gondoltam az első után, hogy terhes lennék. Nagyon szeretnék babát, de nem merem beleélni magam. Akivel történt hasonló akár ezzel a tesztel akár másikkal meg tudná írni a tapasztalatait. Nagyon fontos lenne! Köszönöm szépen előre is.

#romed terhességi tesz
2013. ápr. 29. 10:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
időn túl nem számít az eredmény. a menzeszed miatt nem hiszem hogy babás lennél, ha 2 elmaradt menzid van akkor első pillanatra pozitív kéne legyen a teszted. Miért nem mész nődokihoz, hogy rendbe tegye a ciklusod? Nekem is vagy 500 negatív tesztem van és egy 3 éves Fiam. Most babát várunk megint. 12 hetes vagyok. rá 2 évet vártunk végül a closti segített...
2013. ápr. 29. 10:23
 2/17 anonim ***** válasza:
én pajzsmirigy beteg voltam ez egy natúr orvosi vérvételből is kiderül ha háziorvostól kérsz rá beutalót... azzal az eredménnyel mentem a nőgyógyászhoz, meg 3 havi hőmérős adatommal, ő leszürte hogy nincs abszolút peteérésem és adta a gyógyszert. elsőnek 5 szem után maradtam babás, aztán most emelt adagban kezdtem szedni 10 szem után sikerült.
2013. ápr. 29. 10:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha rendszertelen a ciklusod mindenképpen menj dokihoz. Hormosort néztek nálad? Ha ilyen hosszú a ciklus nagyon kis esélye van egyáltalán annak is, hogy van peteérés. Inzulinreziszencia iránáyban nem vizsgáltak még?
2013. ápr. 29. 11:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Elnézést nem pontosítottam! Rendszeres volt nekem a menszeszem. Mostanában vált ilyenné. Leírom pontosan. Decemberbe eldöntöttük, hogy szeretnénk babát. Januárban nem jött meg hanem februárba jött meg 60 napra. Majd márciusban kimaradt 24.-én kellett volna. Csináltam egy Lily tesztet egy csíkos volt. Majd áprilisban kellett volna megjönnie de nem jött. Most csináltam tesztet amit már leírtam időlejárat után pár perccel lett halvány 2 csíkos. Elmegyek én dokihoz, csak azért kérdeztem, hátha történt valakivel hasonló. Ezért kérem a véleményeket! Nem tudom sokszor azt gondolom, hogy már pszichésen befolyásolom (nem akarom hogy megjöjjön ezért nem jön). Ráadásul picit szurkál a mellem és az arcom is hirtelen lett zsíros és pattanásos, pedig eddig nem volt vészes!
2013. ápr. 29. 12:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Én azt mondom vegyél egy másik fajta tesztet, és holnap reggel első pisiből csináld meg! Nekem is az első tesztem, amikor csináltam Gabriel kazettás, ahogy szívta fel a vizeletet, láttam hogy hirtelen csak a teszt csík jelent meg, ( ez kb, fél perc volt), na mondom akkor ennyi volt, lekakáltam, és ott hagytam a mosdóban, majd negyed óra múlva eszembe jutott hogy na, akkor kidobom nehogy meglássa a férjem hogy megint teszteltem, és akkor láttam halványan, de jól kivehetően a 2. csíkot. Mivel nem mertem elhinni, vettem még másik 2 fajta tesztet, még utána egyből megcsináltam, és mind pozitív lett!! Drukkolok azért! 6hkm
2013. ápr. 29. 12:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem én is így járok, hogy a következő tesztek már pozitívak lesznek! Nagyon nagyon szeretném! :) Várom a további véleményeket, történeteket!
2013. ápr. 29. 14:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Most csináltam a rossmanos facelle tesztel egyet és ez is halvány pozitív. Ugyan erősebb mint az előző de azért még ez is halvány. Volt valakinek ilyen????
2013. ápr. 30. 07:16
 8/17 anonim ***** válasza:
A halvány pozi is pozi!! ::) Gratulálok!! :) Várj egy pár napot, és ha annyira akarod, csinálj akkor is tesztet, de ha nem jön meg, akkor már biztos lehetsz a terhességben! :) Boldog baba várós hónapokat! :)
2013. máj. 1. 18:48
 9/17 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a tesztekről a kép! Véleményeznétek?

2013. máj. 1. 20:23
 10/17 morgoncka válasza:
2 csík az 2 csík,szerintem örülhetsz!Sok sikert!
2013. máj. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!