Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túl lett 2 csíkos a...

Időn túl lett 2 csíkos a ROMED terhességi tesztem? Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szombat reggel csináltam egy Romed kazettás terhesség tesztet. A tájékoztatóra rá van írva, hogy 10 perc után nem értékelhető! De nekem kb 15 perc elteltével megjelent a második csík is, ugyan halványan de megjelent. Ráadásul 2 hónapja nem jött meg de az előző hónapban csinált tesztem negatív lett. És a menstruációm sem rendszeres ezért is nem gondoltam az első után, hogy terhes lennék. Nagyon szeretnék babát, de nem merem beleélni magam. Akivel történt hasonló akár ezzel a tesztel akár másikkal meg tudná írni a tapasztalatait. Nagyon fontos lenne! Köszönöm szépen előre is.

#romed terhességi tesz
2013. ápr. 29. 10:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ma 10 órakor második vizeletből szintén 2 csík, jól kivehető, de még mindig halvány. Sajnos még mindig aggódom. Járt már valaki így??
2013. máj. 2. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ártana gyorsan nőgyogyit felkeresni. Lehet, hogy progipótlás kellene. Lehet az is, hogy nem jelent semmit, de nem biztos, hogy jó jel, ha nem erősödik a csík. Jobb félni...
2013. máj. 3. 08:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Nah voltam ma dokinál! Sajna még nem nagyon lát semmit! Azt mondja, hogy csak egy pici valamit lát az egyik petefészekbe, de az még nem megmondható, hogy baba e vagy sem! Jövő csütörtökön kell mennem akkor azt mondja már lehet többet lát! Hát nagyon remélem! De ma reggel ismét csináltam egy tesztet. az is pozitív ráadásul már az előzőektől erősebb csík látszólag! Volt már valaki így? Vajon baba lesz a dologban? Én nagyon szeretném, de nagyon félek!
2013. máj. 3. 10:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Ez van a leleten:

R-nagy uternus

Nyalkahártyavastagság: 10mm-secretios endom

Mko ov. norm

Kismedencében kóros resistencia nem ábrázolódik.

Douglesban szabad hasüregi folyadék nem látható.

dg: Amen sec.

Korai grav?

Segítene valaki értelmezni?

2013. máj. 3. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
A legvége a diagnózis sztem. A lelet szerint secunder amerorrhea, vagyis, hogy nincs vérzés jó ideje, utána kérdőjellel korai grav. - korai terhesség. Egy-két hét múlva szerintem menj vissza. Ha baba van - márpedig a teszt szerint van - akkor leközelebb már látnia kell.
2013. máj. 3. 12:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál! Egyenlőre minden rendben van. 9,3 mm petezsák látható méhen belül! :) azt mondta 5 hetes körül vagyok! :) Annyi, hogy még nem látott szikhólyagot! az szerintetek nagy baj? a doki meg az aszisztens is gratulált nem mondtak semmi rosszat! de aggódom a szikhólyag miatt!! Valaki volt hasonló helyzetben?
2013. máj. 9. 09:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál! Azt mondja kb 8 hetes vagyok! :) szívhang van! Azt mondta minden rendeben! :)))))

Megnéznétek a képet:

[link]

Szerintetek minden ok!Kicsit aggaszt hogy elég nagynak látom a szikhólyagot! De gondolom ez ismét az én hülyeségem :) Azért ha vetnétek rá egy pillantást megköszönném!!!

2013. máj. 24. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!