Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSÉGET szeretnék kérni!...

Hajnalka123 kérdése:

SEGÍTSÉGET szeretnék kérni! 16 éves vagyok és terhes! A párommal védekeztünk és ma vettem egy tesztet mert késett a menszeszem és két csíkos lett! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Mitcsináljak? Anyuméknak nem mondhatom el mert ők ki dobnának a lakásból nembtudom h ha el megyek orvoshoz akkor szólni fognak az anyukámnak vagy sem?! Mit csináljak nem tudom mi tévő legyek
2014. dec. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
2014. dec. 17. 12:23
 42/78 anonim ***** válasza:
Akkor mégegyszer: Mensi első napja, amikor megjött, az a terhesség 1. napja is. (Fura számozás, de ez van.) Az elmaradt mensi első napja, amikor NEM jött már meg, az a 4.-5. hét körül van. Ahhoz képest eltelt idő még rájön erre. Ha nem megy a számolás, írj konkrét dátumokat, és sázmolunk neked. 1 hetes terhesség nincs.
2014. dec. 17. 12:23
 43/78 anonim ***** válasza:

Ha most hétvégén voltatok együtt, akkor az 5 napos terhességet még tényleg nem mutatná ki a teszt.

Csak úgy lehetséges a mostani pozitív teszt, ha az előző menzeszednél már 4 hetes terhes voltál, most pedig már 8 vagy 9. Azonnal orvoshoz!!

2014. dec. 17. 12:25
 44/78 A kérdező kommentje:
De az a baj h a menstruácio elött csináltattunk zesztett és nem volt semmi
2014. dec. 17. 12:37
 45/78 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj jól:

A teszt a hétvégi együttlét eredményét nem jelezheti, ez élettanilag kizárt, még az is elképzelhető, hogy a petevezetékedben volna a megtermékenyített petesejt, tehát a méh falát még lehet, hogy el sem érte. Biológia, 10. osztály.

Amennyiben a teszted pozitív, az korábbi együttlétből származó terhességet jelenthet, minden egyéb ellenére, tehát MOST fordulj orvoshoz, hogy eldönthessétek, hányadik hetet taposod, ugyanis ha nem akarod megtartani, akkor ez kulcsfontosságú kérdés. Egy biztos: nem a hétvégén lettél terhes.

2014. dec. 17. 12:39
 46/78 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a román törvényi szabályozást, de Aradon menj el magándokihoz, mert lehet, hogy ott nem kell külön aláírás! Lej viszont rendesen... Abból gondolom, hogy volt ottani barátom évekig, az esemény utáni tablettát is kiadják vény nélkül a patikában, nem ugyanolyan, mint Magyarországon. Román állampolgárként az ottani törvények vonatkoznak rád, az ottani orvos tudja elmondani, mik a lehetőségeid, sürgősen beszélj eggyel!

Anyukád valószínűleg hirtelen felindulásból mondta, amit, nem valószínű, hogy kidobna, nyugodj meg. Gyorsan cselekedj, beszélj vele is mindenképp, nem jó ötlet kihagyni belőle. Megtartani semmiképp sem akarjátok? A barátod mit mondott?

2014. dec. 17. 12:42
 47/78 anonim ***** válasza:

Utolsó: Igaz, egyértelmű beszéd! A pozitív teszthez az együttlét óta min. 10-14 nap telt el. Akkor is, ha volt mensid. Nagyobb gondban vagy, mint először gondoltad, remélem, még nem futottál ki az időből.

(Már amennyiben nem kamu a kérdés, és minimális biosztudás hiányában próbálod vakítani itt a népet.)

2014. dec. 17. 12:43
 48/78 anonim ***** válasza:
Szia Romániában ha van magán dokid és beszélsz vele pár óra alatt túl vagy rajta. Nekem egy éve vetélésem volt és be kellet fejezni. Megbeszéltem a dokival reggel be mentem a kórházba gyorsan megvolt a pappirmunka, és már mentem is a műtőbe, ebédre már haza is mehettem és nem fájt semmi. 500 lejt kért a doki és 50 -et az asszisztens.Ami olyan 40,000 forint. Csak az a bökkenő hogy és már nagy korú voltam.Ez Nagyváradon volt.
2014. dec. 17. 12:57
 49/78 anonim ***** válasza:

na várj :) most hétvégén? 4-5 napja? a teszt min. 10 nap után mutatja ki az terhességet, ugyanis előtte nem is beszélhetünk róla...

aktus után a beágyazódás 10 nap... ha a teszt pozitív akkor az nem a hétvégi együttléteket mutatta ki hanem korábbit.

1 hetes terhesség nincs, 4 hetestől indul tulajdonképpen, mert a mensi elő napjától számolják. de ha neked most lett negatív akkor az az első mensitől kéne számolni, tehát lehetsz vagy 8 hetes?

gondold át, olvass utána mert olyan dolgokat írsz ami lehetetlen

2014. dec. 17. 12:58
 50/78 anonim ***** válasza:
75%

Istenem,ilyenkor csak szörnyülködöm és fogom a fejem!

Annyira buta vagy!Semmivel sem vagy tisztába!Fogalmad sincs arról,hogy abortusz tabletta nincs Mo.-on,esemény utánival elkéstél,1 hetes terhesség sincs.Össze-vissza beszélsz mindent!

Most komolyan,miért kell ennyire éretlenül,bután és felelőtlenül szexuális életet élni???!!

2014. dec. 17. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!