Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSÉGET szeretnék kérni!...

Hajnalka123 kérdése:

SEGÍTSÉGET szeretnék kérni! 16 éves vagyok és terhes! A párommal védekeztünk és ma vettem egy tesztet mert késett a menszeszem és két csíkos lett! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Mitcsináljak? Anyuméknak nem mondhatom el mert ők ki dobnának a lakásból nembtudom h ha el megyek orvoshoz akkor szólni fognak az anyukámnak vagy sem?! Mit csináljak nem tudom mi tévő legyek
2014. dec. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
Mindenképp írj!!!Sokan várjuk az eredményt!
2014. dec. 18. 11:26
 62/78 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2014. dec. 18. 20:34
 63/78 A kérdező kommentje:
Na tegnap voltam orvosnál. Voltam ultrahangon és be bizonyult h van egy pete zsák. Ami már 5 hetes. Anyumnak találkoztam es le szidott meg minden de a helyébe énis leszidtam volna magam. Az a baj h az egész családom ki akkarja vetettni h menjek abortuszra én meg ugy meg tartanám tudom h 16 vagyok de csak egy élő emberről van sző aki az enyém. Barátom is ellenzi és szüleimnek nem merem el mondani h mi a helyzet.
2014. dec. 19. 08:26
 64/78 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz döntés, nem cserélnénk veled. Még van egy kis időd, gondold meg jól. Jó döntés nincsen, de van kisebbik rossz. Kérdés, kinek melyik az. Ezt csak te/ti dönthetitek el.
2014. dec. 19. 08:58
 65/78 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, szeretnéd megtartani, nem lesz egyszerű, de gyönyörű lesz. Fel kell kötni a gatyát a neveléshez is, tanuláshoz is, későbbi munkához is. Még nehezebb, ha nem támogatják az embert, de a Te lelked, lehet, hogy nem bírnád a lelkiismeret-furdalást, a fájdalmat, ha úgy érzed, meg akarod tartani a kis életet. Az biztos, hogy a szüleid miután megszületett, elolvadnának, addig viszont nehéz lehet velük. Ha nagyon ellenségessé válik a hangulat, még mindig elmehetsz kismama-otthonba, igaz, messze van Tőletek, de tudok egy nagyon jót, ha olyanra fordulna a hangulat. Arra viszont számíts, hogy ha a barátod nagyon nem akarja a babát, akkor több az esélye a szakításnak, minthogy megenyhüljön és örüljön. Szóval ha megtartod, életed egyik legjobb döntését hozod meg, de biztos, hogy nem lesz könnyű. Ismerek többeket, akik korán lettek anyukák, rögtön általában nem, de legkésőbb a baba születésével támogatták őket a szülők nagy örömmel, és legtöbbjük nagyon jó anya lett, fiatal kora ellenére. Talán pont azért, mert sok nehézségen át kellett védelmezniük a magzatot már az elején, így még jobban kötődtek. Akárhogy is döntesz, kétségeid mindenképpen lesznek, hogy jól csináltad-e. Az a jó megoldás, ha határozott vagy, és sokszor még a magad kétségei ellenére is kitartasz. Ha gondolod, írhatsz privátot, ha segítség kell akár az otthonnal kapcs., amit írtam.
2014. dec. 19. 19:48
 66/78 anonim ***** válasza:
#55 Erről beszéltem, olyan könnyen beléjük lehet szeretni :)
2014. dec. 20. 09:23
 67/78 anonim ***** válasza:
én megtartanám. tudom fiatal vagy de itt vagyok én meg még rajtam kívül sokan akiknek nehezen jön össze a pici. szerencsés vagy! Már növekszik benned egy élet aki mindig szeretni fog! veled lesz. remélem az apa támogat téged.
2014. dec. 21. 19:10
 68/78 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél? Barátod melletted van?
2014. dec. 22. 19:17
 69/78 anonim ***** válasza:
Hahó! Mi a helyzet Veletek?
2014. dec. 27. 22:25
 70/78 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy egész szünetben ezen streszeltel. Az a baj h a családom ők el határozták h elvetetjűk. Jártunk a családvédelmiseknél h anya intézhesse az abortuszt. De én csak szenvedek meg szeretném tartani de a családom nem támogatna. Holnap reggel megyünk vissza és akkor kell döntést hozzni de én nem vagyok képes elvégezni. Bele fogok halni...
2015. jan. 8. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!