Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSÉGET szeretnék kérni!...

Hajnalka123 kérdése:

SEGÍTSÉGET szeretnék kérni! 16 éves vagyok és terhes! A párommal védekeztünk és ma vettem egy tesztet mert késett a menszeszem és két csíkos lett! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Mitcsináljak? Anyuméknak nem mondhatom el mert ők ki dobnának a lakásból nembtudom h ha el megyek orvoshoz akkor szólni fognak az anyukámnak vagy sem?! Mit csináljak nem tudom mi tévő legyek
2014. dec. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

Nem ártana ha irnál dátumokat.

Mikor menstruáltál.utoljára?

Mikor voltatok együtt?

Mikor csináltál tesztet?

2014. dec. 17. 13:17
 52/78 anonim ***** válasza:
Remélem orvosnál vagy te lány, majd irj hogy mi van veled.
2014. dec. 17. 16:17
 53/78 anonim ***** válasza:
32%

Innye, amilyen sotet vagy mondanam hogy meg is erdemled a sorsod...mar nem azt hogy a semmire kelljen szulnod, hanem hogy kapj anyadtol rendesen!

Akkor jatszon mar egy gyerek felnotteset, ha tud is annak megfeleloen viselkedni...

2014. dec. 17. 16:52
 54/78 anonim ***** válasza:
3%
szeintem ha hamisírod az aláírást a kuya se néz utána..
2014. dec. 17. 17:34
 55/78 anonim ***** válasza:
38%

Ha már élsz nemi életet, ahhoz is legyél elég "felnőtt" hogy odaállj a szüleid elé és végigcsináld az egészet.

A nem kívánt babát minél előbb el kell vetetni hiszen az anyja vagy, minél több időt van ott, annál jobban kötődsz majd hozzá...

Én 20 éves vagyok 25 hetes terhes és nem mondom hogy nem akartam, de bizonytalan voltam... nem kellett sok, hogy beleszeressek a gyerekembe, egyszerűen imádom, és nagyon boldog vagyok, már nagyon várjuk!!!

A szülők csupán túloznak amikor azt mondják, hogy haza se menj!!!

2014. dec. 17. 17:47
 56/78 anonim ***** válasza:
mikor volt meg utoljára?
2014. dec. 17. 18:05
 57/78 anonim ***** válasza:
Ez van, ha valaki annyira buta, h semmit sem tud a szexről, meg a saját testéről, csak azt, hogy hová mit kell bedugni. Kevés, meg is lett az eredménye. Most szólj anyádnak ,aki majd lekiabálja a fejed, igen, lehet, h kidiob,akkor majd a barátodhoz költözöl. Elmegy veled az abortuszra, kikaparnak, fekszel egy napot utána meg addig senkinek nem engeded, h megkúurjon, míg el nem olvastál vagy 500 oldalt arról, hogy hogy lesz a gyerek.
2014. dec. 17. 19:14
 58/78 anonim ***** válasza:
Megnézhetnénk azt a tesztet?Lehet hogy csak szellem csík és semmi gond nincs.Tegyél fel képet róla,ha már kidobtad akkor ismételd meg.
2014. dec. 17. 22:30
 59/78 A kérdező kommentje:
Most megyek nőgyógyászhoz! A tesztet meg mutatnám de telorol vagyok épp most. Ha még kiváncsiak lesztek a tesztre délután fel rakom. Tegnap este fel hívta nővérem anyumat nem volt annyira kiakadva h elküldjőn otthonrol vagy meg verjen. Az a lényeg h örül h időben szóltam nem akk amikor már semmit sem lehet tenni. Minden esetre segiteni fog. :) majd írok h mi volt az orvosnál. Eddig köszönöm szépen a segítséget.
2014. dec. 18. 07:37
 60/78 anonim ***** válasza:
100%

Írjál mindenképpen!

Látod mondtuk, hogy anyukád segíteni fog!

2014. dec. 18. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!