SEGÍTSÉGET szeretnék kérni! 16 éves vagyok és terhes!
A párommal védekeztünk és ma vettem egy tesztet mert
késett a menszeszem és két csíkos lett! Mi tévő
legyek?
Figyelt kérdés
Mitcsináljak? Anyuméknak nem mondhatom el mert ők ki dobnának a lakásból nembtudom h ha el megyek orvoshoz akkor szólni fognak az anyukámnak vagy sem?! Mit csináljak nem tudom mi tévő legyek
Figyelj! tényleg nincs más választásod. Azaz apukád jöhet még szóba.
2014. dec. 17. 11:39
23/78 anonim válasza:
gondolom, nem ő a gondviselőd
2014. dec. 17. 11:39
24/78 anonim válasza:
Anyud először nagyon mérges lesz, ami azért érthető.
Ha segít, menj el a területi védőnőhöz,hozzá egyébként is menned kell majd, mond el neki, és kérd meg, hogy menjen el hozzátok és segítsen beszélni anyukáddal.
2014. dec. 17. 11:41
25/78 anonim válasza:
Ha most hetekig tökölsz még a 12. hetes időhatárból is kifuthatsz, mert a papírmunka is több hét! Szedd össze magad, mert már csak az hiányzik, hogy ne tudd elvetetni sem, mert húztad az időt!
2014. dec. 17. 11:43
26/78 anonim válasza:
Ha jól gondolom, a lányzó Romániában él. Nem biztos, hogy ott is ugyanaz a rendszer, mint Magyarországon: családgondozó, védőnő satöbbi. De az esemény utáni tabletta nem hiszem, hogy segít, ha már a teszt kimutatja a terhességet. Már amennyiben egyébként segítségnek lehet nevezni ezt az egész dolgot...
2014. dec. 17. 11:43
27/78 A kérdező kommentje:
Félig román vagyok csak szegeden járok suliba Magyarországon élek. Hétvégente szoktam romániába lenni és szünetekbe mert ott él édesaám és növéremék...
2014. dec. 17. 11:53
28/78 anonim válasza:
Milyen a román szabályozás?
Mi itt csak a magyarországi szabályokról tudtunk felvilágosítást adni.
2014. dec. 17. 11:57
29/78 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmit sem rola....
2014. dec. 17. 11:58
30/78 anonim válasza:
nem tudod kikerülni anyukádat. ha jól értem szüleid elváltak, anyukádnál vagy elhelyezve gondolom. ha így van akkor még apukád se jó, anyukáddal tudsz intézni mindent.
szóval ne azon gondolkodj, hogyan hagyod ki anyádat ebből!
kb 2 hét az abortusz elintézése, szóval minél előbb beszélj otthon... ha meg nem mondod el, nyilván észre fogja venni, hogy hatalmasra fog nőni a hasad és akkor meg már ott leszel egy babával akinek szintén anyukád lesz a gyámja hacsak nem nagykorú a barátod...
feltételezem anyukád azért mondta, hogy kidob, hogy hasson rád és védekezz! csak nem gondolta komolyan, nem is dobhat ki 18 éves korodig
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!