Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSÉGET szeretnék kérni!...

Hajnalka123 kérdése:

SEGÍTSÉGET szeretnék kérni! 16 éves vagyok és terhes! A párommal védekeztünk és ma vettem egy tesztet mert késett a menszeszem és két csíkos lett! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Mitcsináljak? Anyuméknak nem mondhatom el mert ők ki dobnának a lakásból nembtudom h ha el megyek orvoshoz akkor szólni fognak az anyukámnak vagy sem?! Mit csináljak nem tudom mi tévő legyek
2014. dec. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem mielőbb beszélj az anyukáddal, hogy mire hazamész a szünetre, utána tudjon nézni, és felkészültek legyetek a témában.

Illetve, lehet, hogy addig lesz ideje megemészteni egy kicsit a történteket, és nem harapja le az egész fejedet, csak a felét.

2014. dec. 17. 12:04
 32/78 anonim ***** válasza:

Úgysem otthon laksz, akkor meg nem is tudnak kidobni :D

Na viccet félre téve, fog meg a barátod kezét, akivel ilyen ügyesek voltatok, menjetek haza, és állj oda anyud elé, hogy ez van, elcsesztük. Fog segíteni.

De most!!! Ezzel nem lehet hetekig várni, meg gondolkozni!

2014. dec. 17. 12:05
 33/78 anonim ***** válasza:
Előző mensi első napjától számítják a terhességi kort. Az elmadadt mensi napján voltál 4 hetes, most tippre 6-7 hetes lehetsz. 2 hét a papírmunka, az már majdnem 10 hét. 12 a határidő. NEM ÉRSZ RÁ ezen aggodalmaskodni! Cselekedned kell, mert különben ki kell hordanod és arra a sulid is rámegy!
2014. dec. 17. 12:08
 34/78 A kérdező kommentje:
Nem váltak el a szüleim csak külön élnek ez bonyolult. Minden esetre nem lehetek 1-nél idösebb terhes mert a barátommal az utobbi menszesz ota most hétvégén találkoztunk.... nem tudom mit csináljak és igen nagy koru a barátom
2014. dec. 17. 12:11
 35/78 anonim ***** válasza:
Azt az 1-est ott elírtad, gondolom.
2014. dec. 17. 12:15
 36/78 A kérdező kommentje:
***1 hétnél idősebb terhes
2014. dec. 17. 12:16
 37/78 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy védekeztetek?
2014. dec. 17. 12:16
 38/78 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legutolsó mezeszed óta most voltatok először együtt, akkor azt a teszt nem jelezheti még, ugyanis a megtermékenyülés után leghamarabb 10-12 nappal jelez, de a 14-16 nap a biztos. Nagyon hamar menj orvoshoz, mert elképzelhető, hogy már az előző menzesz idején is terhes voltál, akkor pedig sokkal több hetes a terhesség, mint amennyinek gondolod.
2014. dec. 17. 12:17
 39/78 anonim ***** válasza:
70%
1 hetes terhesség NINCS! Ha késik már kb 5 hetes vagy!
2014. dec. 17. 12:18
 40/78 anonim ***** válasza:
100%
1 hetes terhesség nincs és pláne a teszt nem mutatja ki, szóval sos doki, mert itt nagy baj van!!!lesz. Nődokihoz elmehetsz Szegeden, ahhoz nem kell hazamenni. Most!!!
2014. dec. 17. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!