Hajnalka123 kérdése:
SEGÍTSÉGET szeretnék kérni! 16 éves vagyok és terhes! A párommal védekeztünk és ma vettem egy tesztet mert késett a menszeszem és két csíkos lett! Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Mitcsináljak? Anyuméknak nem mondhatom el mert ők ki dobnának a lakásból nembtudom h ha el megyek orvoshoz akkor szólni fognak az anyukámnak vagy sem?! Mit csináljak nem tudom mi tévő legyek2014. dec. 17. 11:00
31/78 anonim válasza:
Akkor szerintem mielőbb beszélj az anyukáddal, hogy mire hazamész a szünetre, utána tudjon nézni, és felkészültek legyetek a témában.
Illetve, lehet, hogy addig lesz ideje megemészteni egy kicsit a történteket, és nem harapja le az egész fejedet, csak a felét.
32/78 anonim válasza:
Úgysem otthon laksz, akkor meg nem is tudnak kidobni :D
Na viccet félre téve, fog meg a barátod kezét, akivel ilyen ügyesek voltatok, menjetek haza, és állj oda anyud elé, hogy ez van, elcsesztük. Fog segíteni.
De most!!! Ezzel nem lehet hetekig várni, meg gondolkozni!
33/78 anonim válasza:
Előző mensi első napjától számítják a terhességi kort. Az elmadadt mensi napján voltál 4 hetes, most tippre 6-7 hetes lehetsz. 2 hét a papírmunka, az már majdnem 10 hét. 12 a határidő. NEM ÉRSZ RÁ ezen aggodalmaskodni! Cselekedned kell, mert különben ki kell hordanod és arra a sulid is rámegy!
34/78 A kérdező kommentje:
Nem váltak el a szüleim csak külön élnek ez bonyolult. Minden esetre nem lehetek 1-nél idösebb terhes mert a barátommal az utobbi menszesz ota most hétvégén találkoztunk.... nem tudom mit csináljak és igen nagy koru a barátom
2014. dec. 17. 12:11
35/78 anonim válasza:
Azt az 1-est ott elírtad, gondolom.
36/78 A kérdező kommentje:
***1 hétnél idősebb terhes
2014. dec. 17. 12:16
37/78 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy védekeztetek?
38/78 anonim válasza:
Ha a legutolsó mezeszed óta most voltatok először együtt, akkor azt a teszt nem jelezheti még, ugyanis a megtermékenyülés után leghamarabb 10-12 nappal jelez, de a 14-16 nap a biztos. Nagyon hamar menj orvoshoz, mert elképzelhető, hogy már az előző menzesz idején is terhes voltál, akkor pedig sokkal több hetes a terhesség, mint amennyinek gondolod.
39/78 anonim válasza:
1 hetes terhesség NINCS! Ha késik már kb 5 hetes vagy!
40/78 anonim válasza:
1 hetes terhesség nincs és pláne a teszt nem mutatja ki, szóval sos doki, mert itt nagy baj van!!!lesz. Nődokihoz elmehetsz Szegeden, ahhoz nem kell hazamenni. Most!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!