Mégis vannak csodák? Egy igazi sikertörténet!
Nagyon örülök,hogy megosztottad velünk a történetet. Köszönöm!
Én ehhez annyit szeretnék hozzátenni,hogy mennyire igaz az, hogy a stressz, rágörcsölés vagy egyéb tudatalatti blokk sokszor (persze nem mindíg) az oka annak, hogy nem jön a baba. A saját történetem csak pár szóban. Másfél év után mikor végre eldöntöttük, hogy elmegyün a Kaáliba, akkor jött a csoda. Pontosan az után pár nappal, hogy az orvos megállapította és elém tette papíron, hogy pcos vagyok és hormonproblémák miatt nem jött eddig össze. Belenyugodtam, hogy természetes úton nem lehet, majd akkor ők segítenek, és vártam a mensit, hogy mehessek 3. napos vérvételre. Azon a napon is már a ciklusom 32. napján tartottam, ami ritka volt, nálam inkább 18-28 naposak szoktak lenni. Egy hónap múlva mentem fogorvoshoz, és előtte csináltam egy tesztet ami pozitív lett.
Kívánom, hogy minél előbb átélhesse ezt mindenki.
Mosolyogva olvastam végig az összes hozzászólást. A többséggel értek egyet. Akinek ez nem jó hír, ne szóljon hozzá. Menjen más "területre"... Én is babát szeretnék, és tényleg szinte feltöltődök, amikor ilyeneket olvasok. Még ha ez nem is volt konkrét kérdés, mist számit?! Mint mindnyájan tudjuk, ez az oldal csak akkor engedi kiírni a kérdést, ha van ? a végén. Ennek van. :) Mert így tudta ideírni. MERT IDE SZÁNTA. NEKÜNK BABÁRAVÁGYÓKNAK!
KEDVES KÉRDEZŐ! Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a szép történetet! Szép babavárást kívánok a barátnődnek! A
Első válaszolónak: Tényleg a kérdések feltevésére van ez az oldal, de azért lehet kicsit "csalni" a jó ügy érdekében, nem gondolod? Ezért szerintem sem kellett volna szólnod, igazából majd az oldal szerkesztői megteszik a lépéseket, ha gond van vele, ennyire nem kell erkölcscsősznek lenni :) Én nem bántani akarlak, csak egy megjegyzés.
Azzal viszont már én nem értek egyett, hogy erre a kicsit értelmetlen, ámde ártalmatlan reagálásodra olyan dúrván nekedessenek, ahogy azt az egyik hozzászóló megtette az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!