Az a helyzet, hogy 14-e óta késik, sosem szokott.... sosem. Elméletileg nem lehetek most terhes, mert a dokinak az a gyanúja, hogy nem volt PÉm. Vizsgálattal nem támasztotta alá, ma kellett volna mennem vérvételre, de ugye nem jött meg, így nem lett volna értelme. Már több mint egy éve próbálkozunk és tudom zizin hangzik, de nem merem megcsinálni a teszet, annyit csalódtam már. Ebben a 4 napban dédelgetem a kis ábrándjaimat a babáról így karácsony előtt.... de talán magam sem veszem komolyan, félek ha esetleg komolyabbban elgondkodom a terhesség lehetőségén hirtelen megjön és csalódok..... Szombaton mindenképp csinálok tesztet. Mi a véleményetek?
2009. dec. 17. 14:17
1/7 anonim válasza:
Drukkolok neked, hogy a karácsonyt már az új kis jövevénnyel a pocidban tölthesd :) Majd írd meg, hogy mi lett a teszt eredménye :)
2009. dec. 17. 14:21
2/7 anonim válasza:
a csodák minden nap körülvesznek minket! Tudod, sokszor akkor jön a baba, amikor nem is számítunk rá :)) Majd írd meg, mit mutatott a teszt, én drukkolok!
2009. dec. 17. 14:25
3/7 A kérdező kommentje:
egyébként mi mástól késhetne?
fertőzésem nincs, most voltam dokinál. van egy miomám, de az annyira pici, az nem csinálhat ilyet.
köszi, hogy gondolsz rám!
2009. dec. 17. 14:25
4/7 anonim válasza:
Tudom,hogy rossz csalódni, s - teszt csalódást okozna, de szerintem jobb egy biztos válasz, mint hogy ábrándozol, s utánna sokkal nagyobb csalódás ér. Csinálj egy tesztet, s ha negatív, de nem jön meg, akkor amíg orvoshoz nem tudsz menni, addig ábrándozz. Remélem sikerült így is a baba, s nagy lesz az öröm. Szép két csíkos teszt a fán, vagy alatta a legnagyobb ajándék:-))
2009. dec. 17. 15:06
5/7 anonim válasza:
Ha az orvosod szerint nem volt pé-d attól nagyon is késhet a havid!!! Nekem is volt már ilyen többször is. 1évig próbálkoztunk a 3. babáért és többször mentem a dokihoz úgy hogy most biztosan terhes vagyok,aztán közölte hogy mégsem, és általában mindig az volt a baj hogy pé nem volt vagy tüszőrepedés.
Bocsi, hogy ilyen neg. voltam, de ilyen is van.
Azért drukkolok neked hogy +at tesztelj szombaton!!!
2009. dec. 17. 16:07
6/7 anonim válasza:
Én is így vagyok mint te,hogy nem merek tesztet csinálni mert anyit csalódtam.Előfordult,hogy mikor tesztet csináltam utána megjött.Nagyon kiakadtam.Én a párommal már 4éve próbálkozunk és semmi.tavaly ilyenkor terhes voltam de elveszitettem.Kívánom neked,hogy terhes legyél!Karácsonyra szép ajándék.Drukkolok!!!Ha most szombaton a teszt -lesz akkor sem keseredj el mert eltalában menszi késés után 2hét mire kimutassa a teszt a babát.Hajrá!
2009. dec. 17. 20:10
7/7 A kérdező kommentje:
szinte azzal egy időben derült ki, hogy nincs rendesen PÉm mikor próbálkozni kezdtünk a babával, mostmár 13 hónapja. azóta egyszer sem volt ilyen, hogy késett, pláne nem 5 napot! bár azért kicsit megnyugtat, hogy nem komolyabb bajom van, hanem "csak" a PÉ elmaradása miatt késhet.
mindenesetre, ha holnapig semmi, akkor tesztelek egyet az eredménytől függetlenül irány a doki hétfőn!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!