Terhesen megjöhet így? Nem merek tesztelni. Van egyáltalán értelme?
Voltam orvosnál, akkor lelkileg felkészültem, ha igen mondana, hát azt mondta, hogy még nem lát semmit, csak tüszőket(ekkor 4hét körül lehettem) és tanácsolta csináljak tesztet. Rá 2napra akartam, de akkor meg is jött. Cicim már előtte nőt, de már nincs úgy bekeményedve mint a mensitől volt, ha igen akkor már megszoktam. De a bimbók érzékenyek ugyan úgy. Nos a mensim 8helyett 4napos volt, és még az első nap is olyan volt h hol barnázás, hol rózsaszínes, aztán beindult annyira, hogy egy nap 2normál tampon ment el, és a 4.nap megint csak barna volt.
Azóta eltelt annyi idő hogy 6-7 hét között vagyok, és nem értek hozzá, világosítsatok fel ha hülyeséget írok, de a méhem picit kipúposodik, és keményedik, nekem itt csak a bal oldala szokott kiállni mensi előtt.
Van értelme tesztet venni? Vagy biztos nem vagyok terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!