Lányok, azt hiszem vannak még csodák, sikerült. Megjött a mensim, a hőm is leesett, mégis terhes vagyok. Már 3 poz. Tesztem van, mindegyik másfajta. Szerintetek miért ilyen alacsony a hőm?
én bemennék az ügyeletes vagy nálunk úgy hívják hogy sűrgősségi nőgyógyászati rendelésre.
mondd meg hogy teszted pozitív de vérezgetel. nézzenek meg. biztos ami biztos....
minden jót.
2 kisfiú anyuja
Szia! Jaj, utálok ilyet írni, de kérlek ne éld bele magad nagyon, mert amnesi is meg az alacsony hő is nem biztos, hogy jó! Mindneképpen menj el orvoshoz minél előbb!
Sajnos nekem is most volt ilyen tapasztalatom, pozi tezstek után két nappal már a tesztek is negatívak lettek. És a görbéd sem túl szép. Sajnos a pozi teszt nem mindig jelent terhességet, nálam valószínűleg ciszta okozta.
De nagyon szorítok, hogy ne így legyen!!
Köszönöm a válaszokat, de 7 évvel ezelőtt a kisfiamnál is ugyanígy voltam, csak akkor még erősebben véreztem és görcsöltem is.
Már szedem a MagneB6-ot, az elevitet, a folsavat és palástfű teát is iszok. Szerdán megyek magánrendelésre.
Utolsó!
Nagyon kedves vagy, köszönöm.
Bízok a legjobbakban, most épp rossz közérzettel küszködök, remélem nem lesz semmi baj.
Neked is és a babának is jó egészséget!
én mennék az ügyeletre. és mi van ha baj van?? akkor tudnak gyógyszert adni...
mit veszíthetsz!.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!