Lányok, azt hiszem vannak még csodák, sikerült. Megjött a mensim, a hőm is leesett, mégis terhes vagyok. Már 3 poz. Tesztem van, mindegyik másfajta. Szerintetek miért ilyen alacsony a hőm?
2010. szept. 26. 09:41
11/32 anonim válasza:
Én is egyetértek! Szép hogy szedsz Elevitet, meg folsavat, meg miegymást, de adott esetben a gyógyszert nem helyettesíti!
12/32 anonim válasza:
Hogy vagy? Remélem nincs semmi gond, a hőd hogy áll?
13/32 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést. A hőm mai is ugyanannyi, a mai reggeli teszten is ott a második csík, vérzés sehol, jól érzem magam.
2010. szept. 27. 10:02
14/32 anonim válasza:
Akkor reméljük a legjobbakat! Szorítok neked nagyon!
15/32 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hogy-hogy csináltál tesztet ha megjött és le is esett a hőd? Éreztél valamit?
Amúgy nagyon gratulálok, kicsit irigyellek is :)
16/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Azért csináltam a tesztet, mert mindig erősen szoktam menstruálni, de most első nap volt egy kis vérzés, két napig pedig csak egy-egy csepp rózsaszínes valami.
És a mellfájdalmam sem múlt el, ami pedig mindig egy nappal a mensi előtt, vagy legkésőbb mikor megjön elmúlik.
Azóta is poz. a teszt, vérzés nincs, a hőm nem ment feljebb.
2010. szept. 29. 15:05
17/32 anonim válasza:
Szia!
Voltál orvosnál? Mi van veled?
18/32 A kérdező kommentje:
Nem voltam, mert a dokim szabin van. Vasárnap csinálok még egy tesztet, aztán megyek orvoshoz. A hőm egy kicsit feljebb ment, vérzés továbbra sincs és nagyon alszékony vagyok (este 8-kor már alszom a fiammel együtt), máskor meg 23-24 óra körül szoktam. Köszönöm az érdeklődésedet.
2010. szept. 30. 19:04
19/32 anonim válasza:
Örülök, hogy minden rendben, majd ha voltál dokinál írd meg mi volt, nagyon kiváncsi vagyok ő mit mond erre.
20/32 anonim válasza:
Mi is kíváncsiak vagyunk! 26/anyu és 29/apu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!