Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, azt hiszem vannak még...

Lányok, azt hiszem vannak még csodák, sikerült. Megjött a mensim, a hőm is leesett, mégis terhes vagyok. Már 3 poz. Tesztem van, mindegyik másfajta. Szerintetek miért ilyen alacsony a hőm?

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 26. 09:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Szia! Megakartam nézni a hőgörbéd, de már nem nyitja meg. Tudnád újra linkelni? Nekem is ilyen problémám van, elég magas a hőm, de egy napra leesett, de most megint felment...én is kíváncsi leszek magamra mi lesz ebből..
2010. okt. 5. 14:24
 22/32 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság veled? Valami jó hír? TOVÁBRA IS rendben minden?
2010. okt. 6. 11:04
 23/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Utolsó válaszoló, köszi az érdeklődést. Sajnos méhenkívül elhalt terhesség úgy néz ki (95%), már van egy kis folyadékom és szúrkál a hasam. Valószínűleg holnap megműtenek.

Utolsó előtti válaszolónak: a görbém így alakult:

[link]

2010. okt. 6. 11:29
 24/32 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom! Mielőbbi testi és lelki felépülést kínánok Neked!
2010. okt. 6. 15:15
 25/32 anonim ***** válasza:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ szegény, de sajnálom.....pedig annyira szurkoltam hogy legyen egy kis lurkó belőle......most én is parázok, mert nekem is elmúlt, és megy vissza a hőm......ezek szerint érdemes lenne előbb orvoshoz mennem? Hát ez nagyon kemény lehet....lelkileg hogy viseled, Gondolok rád holnap, hogy minden rendben legyen. Szorítok érted!!!!!
2010. okt. 6. 18:06
 26/32 anonim ***** válasza:
60%
Szia! Nekem is ez volt az ötödik kislányommal....azt mondták elhalt méhen kívüli....másnap műtöttek volna.......én nem engedtem meg, elmentem máshová, egy magánklinikára, és most itt bosszant a kis méhen kívüli elhalt terhességem..........és a hőd nem azt mutatja hogy baj lenne. Bár a nega teszt már más. Én azért megnézetném magam mással is, hátha nincs akkora baj. És a hcg ennyi idő alatt nem ürülhet ki a szervezetedből! Még simán pozinak kellene lennie a tesztnek. Ez így nagyon érdekes. Írj mindenképp hogy mi lett a végeredmény. Az én picurom most 26 hónapos, és meghálálja hogy nem hagytam magam meg műttetni... a világ legédesebb kislánya!!!!!
2010. okt. 6. 18:19
 27/32 anonim ***** válasza:
Az még lemaradt, hogy nekem barna folyásom volt, utána meg véreztem. De ennek ellenére velem maradt:)
2010. okt. 6. 18:26
 28/32 anonim ***** válasza:
Hát, nagyon sajnálom, pedig szurkoltunk Neked! :( 26anyu/29apu
2010. okt. 6. 20:10
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok.

Ma voltam megint orvosnál, nem változott semmi. A műtétet hétfőn csinálják, mert elhalt (nem sűrgős), és így nem kell vágni, lehet laparoscopiát csinálni.

Lelkileg nagyon nehezen viselem ezt az egészet, mindenki bíztat, hogy lesz még baba, de nagyon el vagyok keseredve. A baj az, hogy a petefészek mellé ágyazódott be és vsz. azt is ki kell venni. Nem tudom, majd meglátjuk. Ha kiderült, hogy pontosan mi van, majd még jelentkezem.

2010. okt. 7. 15:27
 30/32 anonim ***** válasza:
Szia! Nem zavarok remélem, de érdekelne mi újság veled? Írnál pár sort? Jól vagy? Megműtöttek? Sikerült a műtét rendesen?
2010. okt. 14. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!