Kistesót tervezünk de aggódom az anyagi biztonság miatt. Nektek mi a fontosabb, testvér legyen vagy inkább legyen egyke a jövőtől való félelem miatt?!
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 22:31
41/41 anonim válasza:
A 30-as válaszban olvastam azt az egy mondatot, ami számomra lényeges: "Pokoli lehet úgy elveszteni a szülôket,hogy nem marad senkid,aki emlèkszik a gyerekkorodra,akivel nem lehet összemosolyogni,s megkérdezni,emlèkszel?.... "
Én egyke vagyok, a harmincas éveimben mindkét szülőmet eltemettem. Én nem szeretném, ha a lányom is úgy járna mint én, hogy relatíve fiatalon szinte senkije nem marad. Tudom, nem vagyok már fiatal egy második gyerekhez, de ha összejön bevállalom. Az én ismeretségi körömben jó testvéri kapcsolatokat látok. A férjemék hárman vannak testvérek, és számíthatnak egymásra. A nevelés szerintem sokat számít ebben a tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!