Nálunk is az anyagi biztonság a legfontosabb, ezért marad egyke:)
Első válaszolónak meg annyit, hogy sok több gyerekes családnál hiányzik az ominózus fű... Szóval legyen 1, de az kapjon meg mindent.
2014. júl. 28. 08:16
14/41 anonim válasza:
Olyan,hogy anyagi biztonság csak pillanatnyilag létezik.Szerintem ha egy pár 2 gyereket szeretne és van is rá pénz akkor inkább vállalják be,nem kell nagyon nagy összeg,de csak azért lemondani róla,hogy több pénz maradjon hülyeség, az anyagi biztonság múlandó pillanatok alatt lehet bármi.
2014. júl. 28. 08:20
15/41 anonim válasza:
Számomra az anyagi biztonság is fontos.De 2 gyerek belefér.Mind2en dolgozunk,hitelünk nincs,lakásunk van,autónk van.Így meg 2 gyerek mellett lesz mire költeni :)
2014. júl. 28. 08:39
16/41 anonim válasza:
És mi az a MINDEN, amit megkap az egyke?
2014. júl. 28. 09:14
17/41 anonim válasza:
Egynek legyen meg minden?pont a legszebb dolgot es a legdrágábbat nem adjátok meg neki!Akkora nagy butaság ez,és véleményem szerint nagyon latszik az ilyen gyerekeken,hogy egykek...
Kedves kérdező,nem hiszem,hogy 2gyerek sokkal megterhelőbb anyagilag,mint 1.
Szerintem lehet megbanod később,ha most nem szülsz,én a testvér mellett döntenék!
2014. júl. 28. 09:30
18/41 anonim válasza:
Nálunk 2 gyerek van, pedig nem vagyunk éppen gazdagok. Tapasztalatom, hogy a második nem kerül lényegesen többe, mintha csak egy lenne, rengeteg dolog van, amit nem kell újra megvenni. (Kiságy, babakocsi, fejlesztô játékok, futóbringa, stb.)Harmadik már nem lesz, de csupán azért nem, mert a szülôi kapacitásunk véges. :)
Nyomorba egyet se szültem volna. De csak azért, hogy az egykémnek már 8 évesen megvehessem az ájfont, nem mondtam le a másodikról. Szóval igen, szerintem ha egynek jut, jut kettônek is.
2014. júl. 28. 09:50
19/41 anonim válasza:
Még csak annyit: tartjuk a szintet az "egykékkel". Igaz van, amit mi használtan veszünk (pl bicikli), ez az elsô nap még látszik is. Pár nap után viszont a háromszor annyiért vett bicaj is pont olyan állapotba kerül, mint a fiamé. Neki viszont van valami, ami a többieknek nincs, és pénzért nem is kapnak soha. Egy szeretetbomba kishúga. :)
2014. júl. 28. 09:54
20/41 anonim válasza:
Szerintem itt senki nem "ájfonra" gondolt. Biztonság, állandóság, a hó végén nem álladó számolgatás és "nincs most gyümölcs, csoki, majd 1 hét múlva kisfiam" és ami a legfontosabb, a továbbtanulás, a lehetőségekhez mérten biztos jövő esélye. Én ezt szeretném megadni a gyerekemnek, nem mindenáron testvért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!