Kezdek félni. Mit csináljak?
Mostanában egyre jobban megnéznek a férfiak és gyakran durva megjegyzéseket tesznek rám....Még csak 14 éves vagyok, és valójában az a legnagyobb baj,hogy nem is a velem egykorúak,hanem a 30 körüli férfiak zaklatnak.Néhány példa..:
Nemrég ültem egy padon egy parkban,vártam a szüleimet.Elment mellettem 4-5 férfi,este volt,szerintem részegek voltak.Körülbelül 20 méterre elhagytak amikor az egyik mondta a másiknak hogy "friss hús,neked nem kell?"...Aztán megálltak és megfordultak.A parkban rajtunk kívül nem volt senki,mikor megláttam hogy megállnak elmentem.
Egyszer hazafelé sétáltam,nem volt senki az utcánkban és jött velem szemben egy pasi.Úgy megállt,hogy ne tudjak elmenni mellette és elkezdett hozzám beszélni.Már nagyon féltem,szerencsére valahogy sikerült elfutnom,de már sírtam,annyira megijedtem....
De egyre gyakrabban történnek ilyenek,és sajnos gyakran vagyok egyedül,nem megoldható,hogy legyen valaki velem....Mit tehetnék,hogy nagyobb biztonságban érezzem magam? :(
Azt tehetned, hogy szolsz a szuleidnek de nagyon surgosen!!!
Ha csak nem egy elmebeteg allat vagy, aki ilyen kerdesekkel szorakozik. Mert akkor menj pszichiaterhez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!