Miért van az, hogyha megnézek egy filmet amikben szellem van/olvasok vmit szellemmel kapcsolatban félni kezdek?
Nem a vér az ami megijeszt. Engem is sokkal jobban megrémítenek a szellemekkel, különféle természetfeletti dolgokkal kapcsolatos filmek, vagy például a földönkívüliek, mint a véres horror. Ha például egy ismeretterjesztő filmet nézek ufokról, és a sötétben, egyből elkezdek oldalra tekintgetni, meg hátrafelé xD. A hideg kiráz. A szellemekkel ugyanez. Például sokaknak a kör egyéltalán nem rémisztő film. Én amikor először láttam, egy hétig a hatása alatt voltam. Mikor valami olyasmiről an szó, ami jóval feletted áll, nem tudsz elmenekülni, az a legrosszabb. Nem ugyanúgy vagyunk összerakva, a fejünkben. Ezért vannak dolgok amik más hatással vannak bizonyos emberekre és megint más hatással másokra. Példul itt van ez a jelenet valami filmből. Kiráz a hideg tőle, pedig nem olyan nagy szám, de mégis, amikor először néztem, még az elején mikor a kislány elesik is kirázott (50-től kezdődik a jelenet):
a másik amit még bírok, a nagylábas, bigfootos filmek. Ez mondjuk inkább vicces, de engem elszórakoztat, lehet már láttad (az egész film szerintem nincs fenn, de jelenetek igen), innen figyeld pár másodpercig :):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!