Szerintetek ez azért nem durva? Ha részletek kellenek mondok még!
B@sszus, már leírtam egyszer de elszállt, és most megint be kell gépelnem. Szóval: Nagyon jól leírtad a történeted, tetszett, sőt túl jól leírtad, azok után meg beírod hogy átoknak neveztétek el és hogy az "naon gáz"-e? Amikor megláttam ezt a "naon gáz" kifejezést meg az utolsó kommented, azt gondoltam hogy gúnyolódtál és csak játszadozol. Kiráz a hideg ettől a 'naon gáz' kifejezéstől és amúgy nem, nem 'naon' gáz, ha elnevezitek, szóval elég furcsa volt az a 'naon gáz' témájú kérdésed, úgy tűnt mintha gúnyolódnál! Nem tudtam hogy neked a 'naon gáz' kifejezés az használatban van...
Ja és ugye ezt másodjára írom, mert amikor be akartam fejezni és elküldeni az előző üzit akkor egyszerűen magától kikapcsolt a gépem. Semmit nem csináltam, magától kikapcsolt. Lehet hogy rám szabadítottátok ezt az átkot :P de az nem baj, szeretem a kihívásokat.
Az első kommentemmből meg láthattad hogy normálisan véleményeztem és tetszett is a sztorid, csak ez a 'naon gáz' kérdés kiverte nálam a biztosítékot, gúnynak tűnt, nem tudtam hogy a kamaszok még mindig használnak ilyen kifejezéseket. Szóval furcsa ez így, jól leírt sztori után egy ilyen gúnynak tűnő kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!