Miért így végzi a dolgát a tengerimalacom? (kicsit durva. Részletek lent)
Majdnem egy éve vettem a tengerimalacomat. Minden nap többször kirakom 20-30 percre a szobámba egy elkerített részre. Általában vissza tudom rakni, mielőtt nagydolga lenne, de van amikor nem. (10 alkalomból mondjuk 1x a földre kakil). És ezzel lenne kapcsolatban a kérdésem: néhány hónapja azt vettem észre, hogy vakarja magát ott lent, aztán a szájából kiesik egy sz@rdarab.. Nagyon furcsa. Miért így vécézik? Régen nem csinálta ezt, normálisan csinálta a dolgát, ahogy kell, 2 hónapja van ez. És szerintem csak akkor, amikor kint van. A terráriumában nem hiszem, de őszintén megvallva nem szoktam sokszor látni, amikor kakil..
Másnak is csinál ilyet a tengerimalaca? Miért csinálhatja ezt? Olyan bizarr az egész. De amúgy teljesen egészséges, vidám, futkos állandóan, eszik rendesen. Nagyon szeretem:)
Nem baj.
Nekem az összes tengerimalacom megeszi a kakiját, a nyulam is.
Teljesen normális, emésztés könnyítése miatt szokták.
sőt ha nem eszi, akkor kell vinni az állatorvoshoz, mert baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!