Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon durva! Meg vagyok...

Nagyon durva! Meg vagyok ijedve! (Részletek lent)?

Figyelt kérdés

Ennek az egésznek annak előzményei,kezdem az elején.

Kb. egy hónapja voltam nőgyógyásznál,hüvelygomba gyanújával. Vett kenetet de az eredmény alapján nem volt gombám. Azt gondoltam,hogy lehet,hogy a folyás természetes, de a külső nemi szervet biztos érintette a gomba. Vettem grapefruitmag-kivonatot,mert olvastam,hogy az jó rá. Kívül kentem vele,éjszakára nem mostam le. De másnapra teljesen kicsípte a bőröm,nagyon kiszáradt a bal kisajkam külső tövénél, és a bal nagyajkamon. Keletkezett rajta valami fehéres lepedék, lekapartam és helyén mintha egy új bőrfelület keletkezett volna,de nagyon piros. Elég durván néz ki. :S

Mit tegyek vele? Mi ez?

2011. febr. 13. 09:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jaj te lány... A grapefruitmagot hüvelyfertőzés estén inni kell, nem oda kenni. Természetes, hogy kicsípi.

Mikor kented be? Ez mikor történt?

2011. febr. 13. 09:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt este kentem be. Azóta persze sokat mostam,hogy biztosan lemosódjon mert sokáig csípett. Már nem csíp,csak lekapartam azt a részt és ott van egy új bőrfelületnek tűnő rész,ami nagyon piros. És vannak rajta sárgás-fehéres foltok,gondolom a gomba.
2011. febr. 13. 09:51
 3/13 anonim válasza:
grapefruitmag-kivonat-nak maró hatása van mivel "savas". Kend be vmi bőrápolóval, he nem múlik irány a doki
2011. febr. 13. 09:52
 4/13 anonim válasza:
Előző hozzászoló vagyok, igaz nem mint nőgyógyász vagyok dr de mást területtel foglalkozom, ilyen esetben legközelebb ne kend rá hanem idd meg :)
2011. febr. 13. 09:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Jézusom, azt inni kell.... Na mind1, ha már így jártál, akkor kicsit pihentesd a bőrt, hagy nyugodjon meg. Utána ha rosszabbodik én visszamennék az orvoshoz, mert pontos diagnózist csak ő tudna mondani, hogy mi az, esetleg, hogy milyen fajta gomba. Ha nem akarsz visszamenni és inkább magad játszod az orvost, akkor kérj a patikában vény nélküli gomba elleni krémet.
2011. febr. 13. 09:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát mos hirtelenjében bőrnyugtatóként a canesten krémet ajánlanám. Az hamar enyhíti a bőrirritációt.

A sárgás fehéres foltok nem biztos, hogy gombára utalnak. ha nagyon lemarta a grapefruit a bőrt akkor amiatt keletkezett gennyes fekélyek/pattanások is lehetnek.

Viszont mindenképpen vissza kéne menned a dokihoz, mert nem lehet tudni, hogy most ezzel milyen folyamatot indítottál el.

2011. febr. 13. 09:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Már kezd kicsit múlni a pirosság,huh megnyugodtam. Köszi a válaszokat! És a tanácsotokat megfogadom, külsőleg SOHA többet nem használom azt az átkozott kivonatot! Egyébként egy internetes fórumon olvastam,hogy valaki alkalmazta külsőleg... :D
2011. febr. 13. 09:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is iszogattam, úgy tényleg beválik. Viszont az enyémnek a papírjába bele volt írva, hogy nagyon erős nyálkahártya irritációt okoz ezért sehova se kenegessem. Eleve inni is csak higítva lehet.

Szóval inkább azt a lányt okold, ne a grapefruitot, mert az tényleg hasznos dolog.

2011. febr. 13. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Vegyél Neogranormont vagy Sudocremet, az gyorsan helyrehozza. :)
2011. febr. 13. 10:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Neogranormon van itthon. :)

Köszi a tippet!

2011. febr. 13. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!