Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon durva! Meg vagyok...

Nagyon durva! Meg vagyok ijedve! (Részletek lent)?

Figyelt kérdés

Ennek az egésznek annak előzményei,kezdem az elején.

Kb. egy hónapja voltam nőgyógyásznál,hüvelygomba gyanújával. Vett kenetet de az eredmény alapján nem volt gombám. Azt gondoltam,hogy lehet,hogy a folyás természetes, de a külső nemi szervet biztos érintette a gomba. Vettem grapefruitmag-kivonatot,mert olvastam,hogy az jó rá. Kívül kentem vele,éjszakára nem mostam le. De másnapra teljesen kicsípte a bőröm,nagyon kiszáradt a bal kisajkam külső tövénél, és a bal nagyajkamon. Keletkezett rajta valami fehéres lepedék, lekapartam és helyén mintha egy új bőrfelület keletkezett volna,de nagyon piros. Elég durván néz ki. :S

Mit tegyek vele? Mi ez?

2011. febr. 13. 09:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tennék ezekhez, hogy a neogranormon illetve a másik krém, amit az előttem szóló mondott, tényleg jó, csak ne kenj rá 2 réteget belőle, és próbáld a lehető legóvatosabban kenni, hogy ne "súrolodjon" ott a bőr. Emellett hagyd szabadon a lenti részt, hadd szellőzön, így talán hamarabb meggyógyul a bőröd, mintha bugyiban lennél és ott takarná. :)
2011. febr. 13. 11:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ!

Azt hittem csupa bunkó fog írni,hogy milyen hülye vagyok stb.,de ti nagyon rendesek vagytok!

2011. febr. 13. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért a grepmagkivonatot ne átkoz el! Tényleg lehet külsőleg is használni, csakhogy nem olyan finom hangszerre, mint a nemi szervek.
2011. febr. 13. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!