Nagyon megvagyok ijedve mit csináljak? Részletek lennt.
1 hete kb. hogy befestettem a hajamat..
ilyen sötét lilás színe van..nemszivattunk a hajamból befogta rendesen..
pár napja hullani kezdett a hajam..
ma pedig furcsa de ijen puli szerűségeket találok a fejbőrömön amik fájnak..
nemtudom ez a hajfestéstől lehet?!
vagy mitől?:(
nagyon félek..
nemtudom mit csináljak.
segítsetek.!
13/L.
elnézést elírtam..
*pukli
Eszedbe ne jusson festeni!!!!
először is menj bőrgyógyászhoz! Nekem tetszenek a lilás hajak, az tök menő. Hagyd rajta, majd lenő és kikopik. Nehogy újrafesd, mert szétmarja a fejbőrödet.
Mielőtt elkezded házilag festeni a hajad,elolvastad az információt????
Mert le van írva feketén-fehéren,hogy a teljes hajfestés előtt csináljunk "próba festést"kizárva annak lehetőségét,hogy allergiásak vagyunk-e..
Sokan allergiásak a hajfestésre(az anyagokra)..
Mindenképpen menj el bőrgyógyászhoz,mert akár úgy is járhatsz mint a barátnőm..A barátnőmnek is hasonló tünetei lettek,de a pukli után(inkább apró duzzanatok voltak a fejbőrén) majd erősen elkezdett hullania haja..Sajnos ő úgy akarta menteni a menthetetlent,hogy vissza akarta festeni az eredeti hajszínét..Óriási nagy hiba volt..Majdnem kopasz lett..(hátul szinte teljesen kihullott a haja...Kiderült,hogy erősen allergiás a vegyszerekre ami a hajfestékben van..
1év kellett,hogy újra szép haja legyen...
"1 hete kb. hogy befestettem a hajamat.."
az nem csak azt jelenti hogy ő maga csinálta,ez azt is jelentheti hogy a fodrász csinálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!