Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon megvagyok ijedve mit...

Nagyon megvagyok ijedve mit csináljak? Részletek lennt.

Figyelt kérdés

1 hete kb. hogy befestettem a hajamat..

ilyen sötét lilás színe van..nemszivattunk a hajamból befogta rendesen..

pár napja hullani kezdett a hajam..

ma pedig furcsa de ijen puli szerűségeket találok a fejbőrömön amik fájnak..

nemtudom ez a hajfestéstől lehet?!

vagy mitől?:(

nagyon félek..

nemtudom mit csináljak.

segítsetek.!

13/L.

2010. jún. 21. 00:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
mellesleg nem tudtam eddig semmi féle allergiámról..\:
2010. jún. 21. 17:31
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Mikorra mész a bőrgyógyászadhoz?Most nagyon óvatosan bánj a hajaddal,főleg hogy most hullik,puklis a fejböröd.Ne kösd föl vagy ne cibáld(ha kócós),hanem gyengén bánj vele,ha össze akarod kötni cak óvatosan.Ha fodrász festi be a hajd akkor ált.ban nem végeznek/végzünk ellergiafestést.Ilyenkor a csuklódra kenj rá egy pcit,és vár 24órát,ha valamilyen reakció lép föl akkor allergás vagy rá.

Viszot ha festeni akarod a hajad(gondolom most egy ideig nem is fogod,nem is kívánod hogy más színű legyen a hajad.)akor vannak gyógynövényes hajfestékek is,de lehet hogy valamivel több vegyszert tettek bele és arra vagy allergiás.

Egy fodrász

2010. jún. 21. 18:33
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Menj el bőrgyógyászhoz. Amúgy van egy oldal,ott tök jó hajszeszek vannak. Ha küldesz egy e-mailt, akkor megírom.

crystal99@citromail.hu

2010. jún. 21. 18:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Allergia. Egy osztálytársamon is kijött. Ével óta festette a haját. Az allergiában az a szép, hogy akármikor, akármire előjöhet. És hajfestéknél még az próbateszt sem jelent semmit, ha negatív... Mert másfajta bőr, meg kevesebb idő. De azóta újra festve van a haja és semmi baja, szóval ne aggódj. Amúgy pedig egy normális fodrászhoz mikor bejelentkezel, csinál festékpróbát.
2010. jún. 21. 21:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki ugyan igy járt nekem csináltak festék próbát fodrász festette akihez évek óta járok. S mégis borzasztó lett a fejbőrőm. Nekem reagáltak a panaszomra és azt irták nem én vagyok az első ugyan ezzel a termékkel kapcsolatba. Az eset után elmentem bőrgyógyászhoz aki végzett allergia tesztet nem mutatott ki semmit. Nekem javasolta h ha kibirom minnél tovább ne mossak most haja csak haggyam pihenni és valami gyengét természetes samponnal mossam én gyógyszertárit vettem ez a dolog 4 hete volt a szin teljesen ki jött már és a fejbőrőmön is már kevés a seb.
2010. jún. 21. 22:29
 26/26 A kérdező kommentje:

voltam bőrgyógyásznál..

aztmondta ez nem súlyos..

adott mindenféle gyógymódot..

tegnapmentem el..

és az egyik órákon belül hat..

lassan de biztosan kisebbek a duzzanatok a fejemen és a hajam sem hullik már annyira..

köszön szépen.

2010. jún. 22. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!