Nagyon megvagyok ijedve mit csináljak? Részletek lennt.
1 hete kb. hogy befestettem a hajamat..
ilyen sötét lilás színe van..nemszivattunk a hajamból befogta rendesen..
pár napja hullani kezdett a hajam..
ma pedig furcsa de ijen puli szerűségeket találok a fejbőrömön amik fájnak..
nemtudom ez a hajfestéstől lehet?!
vagy mitől?:(
nagyon félek..
nemtudom mit csináljak.
segítsetek.!
13/L.
Szia!Mikorra mész a bőrgyógyászadhoz?Most nagyon óvatosan bánj a hajaddal,főleg hogy most hullik,puklis a fejböröd.Ne kösd föl vagy ne cibáld(ha kócós),hanem gyengén bánj vele,ha össze akarod kötni cak óvatosan.Ha fodrász festi be a hajd akkor ált.ban nem végeznek/végzünk ellergiafestést.Ilyenkor a csuklódra kenj rá egy pcit,és vár 24órát,ha valamilyen reakció lép föl akkor allergás vagy rá.
Viszot ha festeni akarod a hajad(gondolom most egy ideig nem is fogod,nem is kívánod hogy más színű legyen a hajad.)akor vannak gyógynövényes hajfestékek is,de lehet hogy valamivel több vegyszert tettek bele és arra vagy allergiás.
Egy fodrász
Menj el bőrgyógyászhoz. Amúgy van egy oldal,ott tök jó hajszeszek vannak. Ha küldesz egy e-mailt, akkor megírom.
crystal99@citromail.hu
voltam bőrgyógyásznál..
aztmondta ez nem súlyos..
adott mindenféle gyógymódot..
tegnapmentem el..
és az egyik órákon belül hat..
lassan de biztosan kisebbek a duzzanatok a fejemen és a hajam sem hullik már annyira..
köszön szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!