Szőkéről barnára- veszélyei? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok mézszőkéről szeretném a hajamat festeni barnára de a fodrászom gyermeket vár és nem dolgozik. Próbáltam elérni telefonon de nem veszi fel. Nem tudom hogy pontosan milyen anyaggal dolgozott a hajamon. A lényeg hogy ha én itthon befestem a hajamat akkor lehet -e valamilyen gond gondolok arra hogy esetleg narancssárga vagy zöld lehet a hajam? Köszi előre is a válaszokat.2011. okt. 9. 16:57
1/5 anonim 

válasza:

Miért lenne zöld? Ne zöld szinűt vegyél :D
Nyugodtan fesd be magadnak. Ha barnát veszel,az befogja a szőkét.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2011. okt. 9. 17:05
3/5 anonim 

válasza:

a barna tutira befogja a szőkét! nyugodtan befestheted. Csak amilyen barna árnyaltot szeretnél annál viláogasabbat vegyél, mert a világosbarna is sötét lesz :DD
4/5 anonim 

válasza:

Bizony!: 2 árnyalattal világosabbat, ahol a modell hajára nem esik a fény a képen, olyan lesz a hajszíned.
És lehetőleg tartós hajszínezőt vegyél, vagy ammónia nélküli festéket, mert a sima hajfesték nagyon roncsolja a hajad.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tippeket!!!
2011. okt. 9. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!