Túlzott izzadás ellen? (részletek lent)
Sajnos nagyon hamar izzadok, főleg így nyáron, ha ülök a buszon, neki dőlve az ülésnek 1 perc alatt teljesen beizzad a hátam.A hónaljról nem is beszélve, és még pár testrészről. Persze ha éppen nem ülök, hanem állok, akkor is beizzad, csak időt nyerek. 16 éves vagyok fiú, és túlsúlyos, természetesen tudom hogy serdülő kor, meg túlsúly miatt lehetséges ez, a túlsúly ellen már folyamatosan dolgozok, de akkor is, ezt a nyarat ki szeretném húzni valahogy(amíg le nem fogyok), mert így NAGYON kellemetlen ha az utcán, társaságban, szórakozóhelyen stb.
És itt jön a baki, mert a solutio antisudorica nem vált be, bekenem vele a hónaljamat, de akkor is, igaz nem annyira már, de izzadok akkor is. Nem mellesleg kiis marja. És természetesen az egész testemet meg nem tudom/fogom bekenni vele.
Szóval valaki nem tudna "ideiglenesen" egy izzadásgátlót vagy valami módszert ajánlani?
Szia:)
A fogyás az jó ötlet, tornázz sokat...majd idővel az segít!!!! Ezen kívül: egészségesen egyél. Sok ember iszonyatosan büdös tud lenni, attól hogy minden vackot összeeszik. Fújós dezodort használj, és indulás előtt, hazaérés után zuhanyozzál. Ennél többet nem tehetsz sajnos.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!