Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akkor most hogy is volt ez a...

Akkor most hogy is volt ez a videó? (részletek lent, de igen durva! )

Figyelt kérdés

Egyik "sokkoló site-on" (olyan oldal, ami valami gusztustalansággal kíván random botránkoztatni, mint a 2 Girls 1 Cup) láttam (azaz csak majdnem láttam) egy videót, amiben egy férfi lazán beleült egy befőttesüvegbe ami olyan vastag mint a csuklóm 4-szer O.o ezt még valahogy elviseltem, de amikor felnyúlt, hogy kiszedje és valami vörös csöpögött ki, akkor én ott bezártam, mert azt hittem most ájulok el... (pedig én immunis vagyok ezekre a sokkoló dolgokra - nem viccelek, volt amikor 1 órán át olvastam a puruttya Extrémet)

Így azt nem láttam hogy a legvégén most akkor mi volt... tényleg vérzett vagy valami más volt? Igazából ha belegondolok, fel tudom fogni, de látni egyszerűen nem bírom...

2011. jan. 17. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
linket, látni akarom:DDD
2011. jan. 17. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
eszem ágában sincs visszakeresni azt a mocskot XD google-ben keress rá a shocking site kifejezésre, hátha kiadja a mocskokat
2011. jan. 17. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
amúgy meg valószínű, hogy vér volt, mi más lehetett volna?
2011. jan. 17. 20:28
 4/4 anonim válasza:
Igen, vér volt, mert láttam egy magyarázatot rá, és elvileg felhasította a vastagbelét, és bele is halt..
2018. márc. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!