Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Kezdek félni!

Mi lehet ez? Kezdek félni!

Figyelt kérdés
Fél éve kezdödött, egyszer csak elsötétedett elöttem minden, szédültem és elkezdtem fulladni, olyan volt, mintha kiszorult volna a levegö a tüdömböl. Ez olyan roham szerüen jön, elöször remegek, majd jönnek a fent leírt tünetek. 10-30 percig szokott tartani, néha el is ájulok. Mi ez? Már tényleg be vagyok pánikolva...

2013. jún. 30. 15:08
 1/9 anonim válasza:
Nagyon gyorsan cugass el dokihoz !!!!!
2013. jún. 30. 15:21
 2/9 A kérdező kommentje:
:/ Ezzel muszáj elmenni orvoshoz? Nem tudom valahogy elmulasztani? Mi ez egyáltalán?
2013. jún. 30. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy kialakulóban van nálad a pánikbetegség!
2013. júl. 1. 16:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Ajjjjj, és... ez elmúlik?
2013. júl. 1. 17:22
 5/9 Csylla92 válasza:
Nekem is volt ilyen érzésem de, én csak fulladtam és pánik beteg lettem most meg néha elkezdek zsibbadni ok nélkül:S
2013. júl. 3. 23:40
 6/9 Lantos Szilvia ***** válasza:
A választ már meg is írtad a kérdésedben... pánikbetegség több mint valószínű... de feltétlenül háziorvos, panaszokat el kell mondani és ő majd fel tudja tenni a kérdéseit és meghatározza, hogy van e szükség szervi kivizsgálásra, vagy lelki okoknak kell utánajárni. Azok sem múlnak el maguktól, hidd el nekem, én is ebben szenvedek, plusz hipochondria... szóval míg el nem hatalmasodik rajtad és a végén már emberek között sem akarsz lenni, menj dokihoz. Vesztenivalód akkor van, ha annyiban hagyod, mert egyre rosszabb lesz. Mihamarabbi gyógyulás kívánok!
2013. júl. 10. 08:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszöm! Akkor muszáj lesz orvoshoz mennem...
2013. júl. 10. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Aha, haver pont ezeket sorolta el. Pánikbetegség.
2013. aug. 5. 00:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg azt, hogy elképzeled magad úgy, hogy nincsenek ezek a tünetek mikor rádjön.

A legerősebb gyógyszer a placebó!

Meg tudod vele betegíteni magad, de akár gyógyítani is...a lényeg, hogy hidd el, amit akarsz.

Ez pl egy IGAZ történet, nem most találom ki.

Volt egy rákbeteg ember, akin már nem lehetett segíteni.

Az orvosa azt mondta neki bíztatásból, hogy nagyon messze innen, kísérleteznek egy gyógyszerrel, ami képes segíteni rajta, de nagyon költséges, és nem biztos, hogy beválik.

Emberünk mindent megad, csak, hogy élhessen, megveszi a gyógyszert az orvoson keresztül és minden nap befecskendez belőle az orvos neki egy kicsit.

Pár hónap múlva, mikor ment vizsgálatra nem találtak benne rákos sejteket.

Tudod mi volt a gyógyszer? -Víz.

De emberünk elhitte, hogy az egy nagyon erős gyógyszer.

Ez tudod mi?

-Agykontroll.....ha Te mondod meg magadnak mit csinálsz és mit nem, úgy is lesz. De csak akkor, ha HISZEL is benne.

Ennek egy ellenpéldája az, hogy volt egy nő, aki több 10 éven át mindenre azt mondta ami vicces, hogy "ááháhá beszarok".

És ezt az agya el is hitte.

Nem mert már sehova sem menni haverokkal, mert becsúszott neki mindig.

Viszont hallott arról, amit most én írtam neked, (az agykontrollról) elment rá, és befejezte ezeket a dumákat.

Na mi történt? -Rendbejött

Ugyanez van ezekkel is:

-jaaj elfelejtettem (ez sajna nálam is így van)

-most nem jut eszembe

-hülye vagyok

-etc etc

Egy szó mint száz:

-Ha hiszel benne, hogy el fog múlni: -el is fog!

2013. aug. 5. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!