Mi lehet ez? Kezdek félni!
Próbáld meg azt, hogy elképzeled magad úgy, hogy nincsenek ezek a tünetek mikor rádjön.
A legerősebb gyógyszer a placebó!
Meg tudod vele betegíteni magad, de akár gyógyítani is...a lényeg, hogy hidd el, amit akarsz.
Ez pl egy IGAZ történet, nem most találom ki.
Volt egy rákbeteg ember, akin már nem lehetett segíteni.
Az orvosa azt mondta neki bíztatásból, hogy nagyon messze innen, kísérleteznek egy gyógyszerrel, ami képes segíteni rajta, de nagyon költséges, és nem biztos, hogy beválik.
Emberünk mindent megad, csak, hogy élhessen, megveszi a gyógyszert az orvoson keresztül és minden nap befecskendez belőle az orvos neki egy kicsit.
Pár hónap múlva, mikor ment vizsgálatra nem találtak benne rákos sejteket.
Tudod mi volt a gyógyszer? -Víz.
De emberünk elhitte, hogy az egy nagyon erős gyógyszer.
Ez tudod mi?
-Agykontroll.....ha Te mondod meg magadnak mit csinálsz és mit nem, úgy is lesz. De csak akkor, ha HISZEL is benne.
Ennek egy ellenpéldája az, hogy volt egy nő, aki több 10 éven át mindenre azt mondta ami vicces, hogy "ááháhá beszarok".
És ezt az agya el is hitte.
Nem mert már sehova sem menni haverokkal, mert becsúszott neki mindig.
Viszont hallott arról, amit most én írtam neked, (az agykontrollról) elment rá, és befejezte ezeket a dumákat.
Na mi történt? -Rendbejött
Ugyanez van ezekkel is:
-jaaj elfelejtettem (ez sajna nálam is így van)
-most nem jut eszembe
-hülye vagyok
-etc etc
Egy szó mint száz:
-Ha hiszel benne, hogy el fog múlni: -el is fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!