Mindent elfelejtek, kezdek félni, ötletek?
17 éves vagyok, és gyakorlatilag mindent elfelejtek.
Először még csak kisebb dolgok voltak, de most már súlyosbodik a helyzet. Pl: Ha elmegyek itthonról, bezárom az ajtót, és a lépcsőfordulóban már nem is emlékszem, hogy bezártam, visszamegyek megbizonyosodok róla, hogy tényleg bezártam, de utána pár perc múlva már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán megnéztem e.
Kezdek félni. Ti már jártatok így? Ha igen tapaztalatok, tippek?
Köszi a válaszokat! 17/F
Én is ilyen vagyok, egyszer a nagymamámtól megkérdezetem, hogy van a báttya, akinek 2 évvel azelőtt a temetésén még én is ott voltam. A ngymamám sokszor mondta én világra vagyok csak nem erre!!!!
Egyszer elmentem ezzel phsihologushoz. Azt kérdezte, nem lehet hogy bal kézzel kezdtem el írni és nem tetszet a szüleimnek ezért rászoktattak a jobb kezes írásra? DE nem emlékszem!
Szerintem csak a fáradtság miatt van.
Amúgy is itt a tavasz, na meg a suli is már a vége felé jár, szóval már igényli a szervezeted, hogy ne kelj minden reggel korán stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!