Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom mi lehet a térdemmel...

Nem tudom mi lehet a térdemmel már másfél hete, de kezdek félni. Valakinek még volt ilyenje? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Szóval másfél hete szombaton hazafele a vonaton valaki kiesett és a vonat egy rohadt nagyot vészfékezett. Ekkor bevágtam a térdem. Ezután le kellett szállni a vonatról, és ahogy leugrottam az utolsó lépcsőfokról, összecsuklott alattam, majd miután nagy nehezen feltápászkodtam nagyon csípett (nem volt sebes)

Azóta nincs semmi tartása a térdemnek, ha magasabb helyről (pl troli) ról kell leszállni, majdnem összerogyok

Próbáltam már pihentetni, szorítózni, krémezni, megterhelni de semmi. Ha sétálok nem fáj, de ha nagyobbat kell lépni rettenetesen.

Kezdek félni, hogy nem tudok mit csinálni.

Valaki vélemény?

Köszi, hogy elolvastad, és köszi a választ

2009. okt. 27. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz. Ettől hasznosabbat senki nem fog tudni mondani. Lehet tapogatással meg fogja tudni állapítani mi lehet a gond,lehet elküld röntgenre. Bármi elrepedhetett,elszakadhatott,becsípődhetett.
2009. okt. 27. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!