Miért baj, ha bezárom az autó ajtaját? Sokan kérdezik, hogy minek zárom be. De hát valami csöves be ne üljön már mellém! Azt mondják hülye vagyok!
Hogy ilyen nincs.
De szerintem lehet.
A ppirosnál ki ne kapjanak valamit a csomag tartóból!
Azt mondják, hogy hülye vagyok nem látják, hogy vane benne valami. De próba szerencse...
Hülye vagyok, mert zárom a kocsi ajtaját?
A sok új kocsi automatikusan zárja az ajtókat.
Akkor a gyárban is sok hülye mérnök, tervező van?
Autópályán tényleg hülyeség bezárni. Városban viszont teljesen normális, én is szinte mindig zárom. Simán kinyitják az ajtót és kiveszik amit találnak, nem tudsz utánuk menni.
És lehet hogy nem látják hogy van-e valami a csomagtérben, attól még felnyitják, ha nincs semmi mennek tovább, ha van valami akkor elviszik. Nekik megéri, vesztenivalójuk nincs.
Az enyém új, autómatikusan bezáródnak az ajtók. Én ennek örülök, mert kisgyerekem van és így legalább nem tudja kinyitni menet közben.
Egyik ismerősöm szerint életveszélyes, mert baleset esetén nem fogbnak tudni kiszedni belőle.
Nem hülyeség, hogy bezárod.
HA Ózdon jársz, akkor meg főleg nagyon hasznos. Ott jellemző, hogy piros lámpánál a cigányok megkopasztják a csomagtartód.. :(
Az újabb autókban van borulás érzékelő és ilyenkor kinyílnak az ajtók. Én csak nagyvárosokban zárom be, ha lámpáknál kell megállni. Nehogy betegyenek valamit a csomagtartóba.
Amelyik csöves 90km-nél beül a hátsó ülésre, azt elviszem valahova.
így jártam, mint amit az első ír.
piros lámpa, és pár csöves a kocsik között még intek is neki hogy nem kérek szélvédőmosást, és újságot, erre hallom ám nyílik a csomagtartó ajtaja.
ezen én is meglepődtem, meg az is aki kinyította, mert a csomagtartóban vittem a 80 kilós rotweilerem.
ahogy kinyílt az ajtó, a kutya rá is ugrott a csövesre, kiszálltam szép lassan, majd leparancsoltam róla, és a rendőrök kiérkezéséig őrízte a belső sávban, még felkelni sem engedte a földről.
volt olyan autós, aki integetett és dudált, hogy ez jó volt.
a rendőrök is nyomtak egy dicséretet a kutyának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!