Szerintetek találkozzak olyannal akit ezen az oldalon ismertem meg? Bizonytalan vagyok! 14L
Az illető fiú?
Ha igen akkor gondold csak végig hogy egy 8 évvel idősebb fiú, mit akarhat egy 14 éves lánytól. Nem hiszem hogy lenne közös témátok, de ez a legkevesebb ami problémát okozhat neked.
Én nem próbállak lebeszélni téged, csak szeretnélek emlékeztetni arra, hogy nem szabad mindenkibe megbízni ebben az őrült világban!
beszéltél már vele telefonon legalább?
mindenképp nyilvános helyen találkozz vele ha már annyira akarsz, és világosban. de aki 22 évesen 14 éves csajt akar szédíteni az gyökér egyébként.
Nagy a korkülönbség akár fiú vagy, vagy lány!
Egyik se fog rád várni semmilyen téren, ha érted mire gondolok! Mindenféleképpen kordbelit keress! :)
Igen fiú.
A korkülönbség eszembe sem jutott.
Nehogy találkozz vele! Tele van az internet pedofilokkal, perverzekkel. Soha ne találkozz ennyivel idősebb fiúval.
Mit akar Tőled, mit mondott? De biztosra veheted, hogy csak bántani akar.
igen, mindenki pedofil aki idősebb nálad. főleg, aki 14 év felettiekkel beszélget.
már megint a sok gyökér válasz. lehet lepontozni.
ha bizonytalan vagy benne, akkor egyértelműen ne menj. ettől függetlenül lehet értelmesen is megszervezni egy tláalkozót, és lehet pozitív kimenetele is, de erre egyelőre képtelen vagy.
ha enm tudod, hogyan kell tlaálkozni idegenekkel illetve nem is állsz rá készen, fölsöelges erőltetni.
Nem pontozlak le, viszont nem értek veled egyet.
A saját 14 éves lányodnak mit tanácsolnál ebben a helyzetben? Engednéd hogy találkozzon egy 22 éves faszival, akit az interneten ismert meg?
Hát barátom, az egyetlen gyökér az te vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!