Szerintetek találkozzak olyannal akit ezen az oldalon ismertem meg? Bizonytalan vagyok! 14L
Szerintem egyszer azért belefér. Nem kell feltétlen a legrosszabbra gondolni. Ha nyílvános helyen találkozol vele, és ott is maradtok, akkor abból semmilyen erőszakoskodás, megerőszakolás nem lehet. Az első adandó alkalommal, ha megpróbál rádhajtani, akkor te mondhatod, hogy köszönted a lehetőséget, többet nem akarsz találkozni vele.
Én lehet, hogy nem ismerem az itteni közösséget, és itt tényleg nagyon sok perverz van, de ha magamból indulok ki, akkor már nem mind az.
Persze azt azért mindig észben kell tartanod, hogy vajon mit akarhat tőled, és ha egy kicsit rizikós a helyzet, akkor egyszerűen nemet mondasz.
De mondjuk azt nem nagyon tudjuk, hogy miért akar találkozni veled, ez azért befolyásolhatja mindkét irányba a dolgot, hogy érdemes-e.
angelika: nőkkel nem vitázok
igen, aki 22 évesen nem csak a saját korosztályával akar ismerkedni, az csak perverz lehet. evégre én se beszélgetek senkivel, akit nem akarok megdugni...
" Szerintem egyszer azért belefér. Nem kell feltétlen a legrosszabbra gondolni. Ha nyílvános helyen találkozol vele, és ott is maradtok, akkor abból semmilyen erőszakoskodás, megerőszakolás nem lehet. Az első adandó alkalommal, ha megpróbál rádhajtani, akkor te mondhatod, hogy köszönted a lehetőséget, többet nem akarsz találkozni vele. "
ennyi.
mellesleg az erőszakolókat 90-100%ban ismerik az áldozatok, tehát nagyobb esélye van arra, hogy a "kedves, megbízató ismerősei" bántalmazzák. 7-8% saját családtag. ezek csak a bejelentett esetek.
22 éves felnőtt. igen, aki eléri a 22 éves kort, automatikusan "felnőtt"é válik. aki meg 14, az automatikusan csak gyerek lehet. kívül belül.
az meg mellékes, hogy ha meg is történne, ez legális, a 14 éves lányok ma már 20nak is kinéznek, a 22 éves lányok sem sokkal értelmesebbek, és azok meg inkább 25-30 feletti, tehetős férfiakat keresnek maguknak.
Tény hogy a mai gyerekek baromi sokat tudnak olyan dolgokról is, amiről nem kéne még. De ettől függetlenül befolyásolhatóak és vannak ezek a kis kösögök, akik percek alatt elszédítenek egy naív kislányt. Számomra egy 12 éves lány még annak minősül! Általában pont a férfiak véleménye az, hogy nő-férfi között nem lehet barátság, ott közre játszik a kémia is.
Ne tévesszük már össze a kettőt. 21 évesen lehet ezer közös témám egy idősebb emberrel, de 12 évesen egy 22 éves fiúval egészen más a helyzet. Gondolj bele egy kicsit és szerintem hamar rájösz hogy igazam van. Gondolod egy felnőtt férfinak aki dolgozik és minden egyéb más dologra figyelnie kell, van ideje végig hallgatni egy kislány problémáit. Egyáltalán kíváncsi lenne hogy mi történt vele az órai szünetek alatt az oskolában? Mi is beszélünk itt fiatal gyerekekkel, de nem invitáljuk őket "randira".
De rendben, isten ments hogy bárkit is meggyőzzek..ez csak az én véleményem és nem változik ha vitába szálsz velem, ha nem.
Mielőtt leharapja a fejem valami okoska, kijavítom a hibámat.
14 éves és nem 12. :)
ennek a kérdésnek semmi értelme, csupa idióta ír ide meg töröltetik a válaszokat.
hányjátok ide az összes gagyi közhelyet, hátha majd valami 15 éves srác fogja meghúzni, mert ugye az sokkal másabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!