Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi így az esély a babára?...

Mennyi így az esély a babára? Van aki nemvárja 6-9. között?

Figyelt kérdés

Nekem 32-35naposak a ciklusaim.5hó pihenő volt a nemi életünkbe mert elkellett utaznom,így együtt voltunk most júni 10-11-12-14-15-17-21-22-23-26-28.án és 5-9.ig volt menszeszem.Mostanság érzek enyhébb de szurkáló érzéseket..viszont semmit nemakarok már bebeszélni magamnak.

Tavaly márciusba épp úgy estem teherbe hogy Febr21-26ig menszesz aztán együttlét 27-28-2-7-9-19-21 és akkor 23.án pozitiv teszt:) de mivel nemtudtam hogy terhes vagyok csunyán felis fáztam forrózuhany akkor épp a legstresszesebb napjaim voltak..és terhes maradtam.Viszont Áprilisban elment a babóm.

Most hogy távolt kellett lennünk már nyugodtabb vagyok és reménykedünk hogy belsőleg is helyrejöttem,ugyanis elégéé érzem a pém ezt orvos is igazolta.És sose fájt a hasam mielőtt terhes nem lettem de azóta hogy elment a baba próbálkoztunk szinte mindennel és semmi pedig orvosnál is voltunk!Aztán decemberbe 1hét késés után spontán elment baba volt:(

Bár már nemszorongunk rá hogy baba lessz.Jön ha úgyvan de persze nem lehet nem akarni.

Kiváncsi vagyok a fejleményekre ki élt él átt esetleg hasonlókat..és ki nem várja a mostanit..

2014. jún. 30. 07:42
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Hmm nekem még mindig nem jött meg. Ma reggel felkeléskor már tuti biztos voltam benne hogy megjött, eskü úgy éreztem hogy már folyik a vér belőlem de aztán a wc-n semmi nem volt. Nem hiszem hogy terhes lennék, mert nincsenek tüneteim és fáj a hasam alja, a petefészkeim de furi hogy már két napja késik. Nem merek tesztelni még mert ha negatív akkor azon kell aggódnom hogy valami bajom van, azért nem jön meg :/

É.

2014. júl. 9. 07:46
 42/48 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, ma reggel, negatív volt a teszt és elkezdődött a mensi is, úgyhogy megy tovább a projekt. Még megyek csontkovihoz is majd. É ha Szombatig nem jön akkor mindenképp tesztelj.
2014. júl. 9. 19:22
 43/48 anonim ***** válasza:

Sajnálom 12-es, remélem legközelebb már sikerül.

Nekem még semmi, holnap tesztelek egyet, már 3 napja késik. Félek hogy gombás fertőzésem van, mert picit viszketek odalent, lehet emiatt nem jött még meg.

2014. júl. 9. 23:45
 44/48 anonim ***** válasza:
NEM
2014. júl. 11. 13:28
 45/48 anonim ***** válasza:

Bocsi, szóval nem hiszem, hogy befolyásolná a gomba a mensit. Jó lenne, ha kiderülne már mi van, mert ha terhes vagy és gombás is, akkor azt kezelni kéne a dokinak.

Majd írj

2014. júl. 11. 14:56
 46/48 anonim ***** válasza:

Teszteltem egy pozit tegnap reggel, most várok két napot hogy fog e erősödni.

Nagyon örülök meg nagyon aggódok is. Sokszor fáj a baloldalon a petefészkemnél, nyílalni is szokott a méhembe és fehér folyásom is van ami tegnap barnás volt de csak egy csepp és utána semmi de attól még nagyon aggódok. Remélem nem lesz semmi baj és jó helyen van a baba és nem megy el :(

2014. júl. 12. 09:51
 47/48 anonim ***** válasza:
É. voltam és tudom nem vagyok normális de tényleg olyan hihetetlen hogy babás lehetek :)
2014. júl. 12. 09:52
 48/48 anonim válasza:
#BUDAHÁZYEDDABESEGÍT
2018. jún. 11. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!