Lehetséges terhesség? Mennyi az esély rá?
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nálam ugyanez volt és mindenki hülyének nézett, hogy az együttlétünk után 1 héttel én már éreztem ezeket a tüneteket. Most van egy 3 éves kislányom :-)
Persze az is lehet, hogy benne van a dologban egy kis szorongás vagy vágyakozás is, hogy "mi van, ha teherbe estem" (attól függ, hogy terveztétek a babát vagy sem)...és simán az agyad hozza elő ezeket a tüneteket.
Tegnapi 3-as válaszoló vagyok. Nekem a hónom alatti mirigyek voltak baromira megduzzadva, akkor is fájtak, ha nem nyúltam hozzájuk és ez már mindjárt a fogantatás utáni héten volt. Egyébként nagyon is értelek :-) Jó átélni ezeket a tüneteket és álmodozni, hogy hátha ott van már bennem egy aprócska ember. És mi van, ha tényleg ott van? Nem akarsz biztos lenni benne és megkönnyebbülten örülni neki?
Ha pedig mégsem, akkor ebből az derül ki, hogy megértetek még egy gyermekre, mert fájna a csalódás. Akkor pedig nincs más hátra, mint próbálkozni, de most már tudatosan, élesben! :-) Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!