Mennyi így az esély a babára? Van aki nemvárja 6-9. között?
Nekem 32-35naposak a ciklusaim.5hó pihenő volt a nemi életünkbe mert elkellett utaznom,így együtt voltunk most júni 10-11-12-14-15-17-21-22-23-26-28.án és 5-9.ig volt menszeszem.Mostanság érzek enyhébb de szurkáló érzéseket..viszont semmit nemakarok már bebeszélni magamnak.
Tavaly márciusba épp úgy estem teherbe hogy Febr21-26ig menszesz aztán együttlét 27-28-2-7-9-19-21 és akkor 23.án pozitiv teszt:) de mivel nemtudtam hogy terhes vagyok csunyán felis fáztam forrózuhany akkor épp a legstresszesebb napjaim voltak..és terhes maradtam.Viszont Áprilisban elment a babóm.
Most hogy távolt kellett lennünk már nyugodtabb vagyok és reménykedünk hogy belsőleg is helyrejöttem,ugyanis elégéé érzem a pém ezt orvos is igazolta.És sose fájt a hasam mielőtt terhes nem lettem de azóta hogy elment a baba próbálkoztunk szinte mindennel és semmi pedig orvosnál is voltunk!Aztán decemberbe 1hét késés után spontán elment baba volt:(
Bár már nemszorongunk rá hogy baba lessz.Jön ha úgyvan de persze nem lehet nem akarni.
Kiváncsi vagyok a fejleményekre ki élt él átt esetleg hasonlókat..és ki nem várja a mostanit..
Most olvastam vissza, ugyanazt érzem mint te kérdező a 6os válaszban :)) Bárcsak baba lenne, drukk nektek is meg nekem is :)
É.
Drukkolok nektek. 4 éve várunk a babára. Nekem pontosan 36 naposak a ciklusaim, így 10-ére nem várom. Voltam csontkovács-talpmasszázs-on,megkezelték a petefészek-vezetőket, ami után 2 nappal elkezdett fájni a pocakom 17-én és pont fél időben 18-án a teszt is mutatta, hogy peteérésem van. 5 nappal később éreztem egy nagyon erős alhasi szúrkát, hol jobb oldalt, hol bal oldal, majd az egész alhasam ez 2 nap volt, aztán elmúlt, most már csak mell feszülésem van,de ez rendszeres a mensi előtt. Nagyon örülnék ha baba lenne, de 02-án csináltam tesztet és az negatív volt:(
Remélem sikerül mindenkinek:)
12es drukkolok neked nagyon, mi még csak pár hónapja próbálkozunk, úgyhogy nem panaszkodom, csak jó lenne már egy baba, mert nem vagyunk fiatalok, én már 33 vagyok. Mondtam a páromnak ha idén nem jön össze akkor jövőre irány a doki. Te voltál orvosnál? Egészségesek vagytok?
Visszavonom a szúrkálást, elmúlt minden, már csak a derekam fáj, de az máskor is fájt már, szóval tuti nem baba, csak megerőltettem. Azt hiszem ezek a fájdalmak nekem már a nemvárt eljövetelét jelzik, lehet hamarabb jön meg, volt már ilyen hogy 1-2 nappal korábban jött meg.
Kérdező ne add fel, sokszor olvasom, hogy minden terhesség más, az egyiknél nagyon rosszul vannak, a másiknál meg semmi :)
Én azt várom hogy végre valaha fájna a mellem, nekem sose szokott de ha 1x lesz ilyen akkor tuti terhes leszek :)
Köszi kedves utolsó:)
De már annyiszor csalódtam hogy már nemtudom beleélni magam.Persze valahol a tudat alatt bízom benne hogy van odabennt valaki:) de kételkedek.
Pedig tudom hogy vannak nálunk rosszabb helyzetűek:D:/ és hogy ilyenkor én szomorkodok..de sajna nehéz,sokszr mikor más kisgyerekét kell pesztrálni háth olyankor jön legjobban elő hogy inkább már a sajátomat dajkálhatnám:(
Én fiatalka vagyok párom kevésbé,de igyis annyi mindenen mentem megyek átt hogy nemértem sokszor..és ez a vetélés is tavaly szószerint beleakartam őrülni:/ borszasztó volt.
Most 5hó pihi volt nyugodtság ezért biztam benne hogy na majd most,de nemérzek semmi olyat ugyhogy hamarossan tuti megjön:/
Nekem továbbra se semmi, a tegnapi szúrkálas is elmúlt és tudom hogy nincs baba. Hiszek benne hogy megfogom érezni ha teherbe esem, a megérzőképességem már sok esetben bevált.
Sajnálom kérdező hogy át kellett élned egy vetélést, én is tuti beleőrülnék. Mondjuk amennyit itt mar olvasgattam, már félek nagyon ha egyszer teherbeesek akkor is lesz valami baj. Jobb lett volna tudatlannak lenni.
17es dejó, hogy leírtad a teákat, én is most gondolkodom rajta, csak félek meet egyes gyógyteák azt írták hogy bezavarnak a ciklusokba és nekem tök pontos 26 napos ciklusaim vannak, nem akarnám elrontani. Neked okozott valami változást, hogy iszod a gyógyteákat?
É.
12-es vagyok,nem okozott felfordulást,a bükki füves ember azt mondta az első hónapra, hogy ahogy egy új lakást is kitakarítasz, mielőtt beköltözöl, úgy magad is meg kell tisztítani a mérgektől. Egyik nap diólevél tea 1 pohár éhgyomorra neked és a párodnak is, másik nap csalán levél tea, váltogatva 1 hónapig. Annyit éreztem, hogy mint amikor régebben lúgosítottam,sokkal mélyebben alszok és álmosan kelek.
Itt a teljes leírás.
Most voltam aquafitneszen és most kicsit érzem a hasam alját,meg egy enyhe émelygést,miután gyümölcsöt ettem, de nem vészes, ezt napok óta érzem. 9-én megyek még 1x csontkovácshoz, azt mondta ennél több nem kell, hogy megtámogassuk és feloldjuk a blokkokat, azt mondja jól reagál a testem érezhetően, szerinte hamarosan áldott állapotba kerülök. Bár a jós beszélne belőle.Kérdező remélem összejön hamarosan én már nem hiszek ezen a téren a megérzéseknek,mert habár általában jók az ösztöneim, itt már sokszor csalódtam, pedig most úgy érzem van valami, de félek a csalódástól. Na szép jó éjszakát mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!