Mennyi így az esély a babára? Van aki nemvárja 6-9. között?
Nekem 32-35naposak a ciklusaim.5hó pihenő volt a nemi életünkbe mert elkellett utaznom,így együtt voltunk most júni 10-11-12-14-15-17-21-22-23-26-28.án és 5-9.ig volt menszeszem.Mostanság érzek enyhébb de szurkáló érzéseket..viszont semmit nemakarok már bebeszélni magamnak.
Tavaly márciusba épp úgy estem teherbe hogy Febr21-26ig menszesz aztán együttlét 27-28-2-7-9-19-21 és akkor 23.án pozitiv teszt:) de mivel nemtudtam hogy terhes vagyok csunyán felis fáztam forrózuhany akkor épp a legstresszesebb napjaim voltak..és terhes maradtam.Viszont Áprilisban elment a babóm.
Most hogy távolt kellett lennünk már nyugodtabb vagyok és reménykedünk hogy belsőleg is helyrejöttem,ugyanis elégéé érzem a pém ezt orvos is igazolta.És sose fájt a hasam mielőtt terhes nem lettem de azóta hogy elment a baba próbálkoztunk szinte mindennel és semmi pedig orvosnál is voltunk!Aztán decemberbe 1hét késés után spontán elment baba volt:(
Bár már nemszorongunk rá hogy baba lessz.Jön ha úgyvan de persze nem lehet nem akarni.
Kiváncsi vagyok a fejleményekre ki élt él átt esetleg hasonlókat..és ki nem várja a mostanit..
Kérdező én még azért drukkolok neked!
Én 5 percenként feladom (ha jobban fáj a hasam alja akkor a francba-meg-fog-jönni, ha nem akkor bizakodom) de azért reménykedem. Annyira szeretnék már egy babát, de sokszor arra gondolok hogy sose lesz gyerekünk de aztán összeszedem magam és próbálom pozitívan nézni a dolgokat.
Nekem még semmi, csak fájdogál a hasam, úgy látszik hogy késni fog de nem hiszem hogy terhesség miatt mert semmi más tünetem nincs, minden olyan mint amikor megszokott jönni :(
Megszánhatna már az ég és küldhetne nekünk egy babát, igazságtalan az élet :( Mondjuk mondtam a páromnak nem csodálkozom, mert nekünk az élet más területein is így van, hogy mindenért meg kell küzdenünk.
É.
Hát utolsó teljesen eggyettértek veled,az élet 99%a azoknak ad gyereket akik sokszor megse érdemlik..és ez nemcsak babatémába igaz..
Énse tudok min csodálkozni már..
kevés az az 1% az életben úgylátszik
12-ES vagyok, még semmi, majd holnap 9-én tesztelek megint. A mellem nagyon fáj és a hasam alja is fájdogál, gyakran járok pisilni, de ez akár premens syndroma is lehet. Bár örülnék a babának. Holnap megint megyek csontkovácshoz, egyenlőre utoljára. Ha baba van teázgatok, ha nincs jön a következő havi projekt. Akkor én fagyöngy tinktúrázom vagy teázom, a párom meg fürj tojás+1 kispohár barna sör+zeller naponta.
Ezt írja az Bükki füves Gyuri bácsi. Drukkoljatok!!!!
Drukkolok 12es :)
Még nekem se jött meg de 1 napot szokott késni szóval még várok én is.
Tünetem semmi csak fájdolgám a hasam alja meg néha a petefészkeim szóval ez még mensi is lehet.
É.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!