Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi így az esély a babára?...

Mennyi így az esély a babára? Van aki nemvárja 6-9. között?

Figyelt kérdés

Nekem 32-35naposak a ciklusaim.5hó pihenő volt a nemi életünkbe mert elkellett utaznom,így együtt voltunk most júni 10-11-12-14-15-17-21-22-23-26-28.án és 5-9.ig volt menszeszem.Mostanság érzek enyhébb de szurkáló érzéseket..viszont semmit nemakarok már bebeszélni magamnak.

Tavaly márciusba épp úgy estem teherbe hogy Febr21-26ig menszesz aztán együttlét 27-28-2-7-9-19-21 és akkor 23.án pozitiv teszt:) de mivel nemtudtam hogy terhes vagyok csunyán felis fáztam forrózuhany akkor épp a legstresszesebb napjaim voltak..és terhes maradtam.Viszont Áprilisban elment a babóm.

Most hogy távolt kellett lennünk már nyugodtabb vagyok és reménykedünk hogy belsőleg is helyrejöttem,ugyanis elégéé érzem a pém ezt orvos is igazolta.És sose fájt a hasam mielőtt terhes nem lettem de azóta hogy elment a baba próbálkoztunk szinte mindennel és semmi pedig orvosnál is voltunk!Aztán decemberbe 1hét késés után spontán elment baba volt:(

Bár már nemszorongunk rá hogy baba lessz.Jön ha úgyvan de persze nem lehet nem akarni.

Kiváncsi vagyok a fejleményekre ki élt él átt esetleg hasonlókat..és ki nem várja a mostanit..

2014. jún. 30. 07:42
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

20as köszönöm, én is az ő oldalát nézegettem korábban, akkor megfogom rendelni és iszogatjuk, hátha jó lesz.

Nekem megfog jönni, már érzem hogy fáj a hasam alja, mindig így kezdődik. Nektek továbbra is drukkolok, remélem legalább nektek összejön a baba, ha már nekem nem :) Most nem is szomorkodom annyira, mert éreztem hogy nem lesz semmi, egyáltalán nem voltak jelei. Következő ciklusban újabb esély, csak ez vigasztal :)

2014. júl. 5. 09:51
 22/48 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, sikerülni fog, próbáld ki.
2014. júl. 5. 11:53
 23/48 anonim válasza:
ma reggel nagyon halvány pozit teszteltem!!! holnap kéne megjöjjön, félek hogy csak azért lett halvány pozi mert mensi lessz holnap :( mivelhogy olvastam valahol hogy mensi elött szokott pozi teszt lenni :( szóval drukkoljatok hogy ne jöjjön meg!!!! 3-as voltam!
2014. júl. 5. 18:52
 24/48 anonim válasza:
Bocsánat 4-es voltam!!!!:)Elnéztem
2014. júl. 5. 18:54
 25/48 anonim ***** válasza:

Hajrá 4es, én nagyon drukkolok :))

Egyszer vettem tesztet mensi előtt de olyan negatív volt, hogy el is keseredtem és persze időben megjött. Úgy tesztelnék én is de megvárom hogy késsen, csak az a baj nekem sosem késik még egy napot se :)

É.

2014. júl. 5. 19:27
 26/48 A kérdező kommentje:

Valamelyikőnknek biztos sikerülni fog csajok:)

én érzem hogy ez sem sikerült:( holnapra nemvárom de persze szerdáig késhet:/ mert van hogy 35.napra jönmeg..

2014. júl. 5. 19:45
 27/48 anonim válasza:
Nagyon drukkolok nektek csajok!!!!! BÁRCSAK mindenkinek sikerülne!!!! :) 4-es
2014. júl. 5. 20:19
 28/48 anonim ***** válasza:

Neked is drukkolunk, nem szokott mensi előtt pozi lenni.

12-es.

2014. júl. 5. 23:43
 29/48 anonim ***** válasza:

Nah valakinél van már valami? :) Picit fájdogal a hasam, de hátha nem jön meg holnap. Gondoltam rá hogy elmegyek veszek egy tesztet de inkabb nem mert akkor tuti abban a pillanatban megjön :))

É.

2014. júl. 6. 09:37
 30/48 A kérdező kommentje:

Este fürdéskor véreztem picit reggelre semmi most pisilés után csipcsepp tuti menszesz:( erről ennyit ismét sokadszorra is.

Azért elég elgondolkoztató hogy még fiatal létemre is és hogy 5hó nemi élet nélkül is hogy igyse sikerül...:/

nektek azért soksikert:)

2014. júl. 6. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!