Mennyi így az esély a babára? Van aki nemvárja 6-9. között?
Nekem 32-35naposak a ciklusaim.5hó pihenő volt a nemi életünkbe mert elkellett utaznom,így együtt voltunk most júni 10-11-12-14-15-17-21-22-23-26-28.án és 5-9.ig volt menszeszem.Mostanság érzek enyhébb de szurkáló érzéseket..viszont semmit nemakarok már bebeszélni magamnak.
Tavaly márciusba épp úgy estem teherbe hogy Febr21-26ig menszesz aztán együttlét 27-28-2-7-9-19-21 és akkor 23.án pozitiv teszt:) de mivel nemtudtam hogy terhes vagyok csunyán felis fáztam forrózuhany akkor épp a legstresszesebb napjaim voltak..és terhes maradtam.Viszont Áprilisban elment a babóm.
Most hogy távolt kellett lennünk már nyugodtabb vagyok és reménykedünk hogy belsőleg is helyrejöttem,ugyanis elégéé érzem a pém ezt orvos is igazolta.És sose fájt a hasam mielőtt terhes nem lettem de azóta hogy elment a baba próbálkoztunk szinte mindennel és semmi pedig orvosnál is voltunk!Aztán decemberbe 1hét késés után spontán elment baba volt:(
Bár már nemszorongunk rá hogy baba lessz.Jön ha úgyvan de persze nem lehet nem akarni.
Kiváncsi vagyok a fejleményekre ki élt él átt esetleg hasonlókat..és ki nem várja a mostanit..
Én 7.-ére nem várom de sajna semmi tünet. Ha minden jól ment akkor most kellene kezdődnie a beágyazódásnak de semmit nem érzek, semmi fájdalom, a nagysemmi van :)
Szerintem nekünk nem jött össze ebben a ciklusban, de nektek sok sikert, drukkolok!
Nemtudom nekem egésznap feszül a hasam alja..mint anno..
de majd persze kiderül még ez a 7:/ és megtudunk mindent:)
Oh kedves utolsó,veled érzek nyugi.Nekem a tavalyi vetélés óta nagyon rossz.
Mostmár megbékélek a tudattal hogy ezvan,de sokáig utáltam a kismamákat pedig nemszabadna,ma már csak néha néha rossz egy terhes nő látványa de nemtudok mitcsinálni.Még mindig eszembe jut a picim szivhangja de sajnos nincs velünk és valószinű addig énis igy érzek mint te amig nemsikerül újra.
Képzeld én folytoon már menszesz előtt tesztelgettem :D
na most kihagyom! Inkább Várunk és várunk..mást nem tehetünk..
Első vagyok (áhh mostmár valahogy aláírom hogy ne kelljen állandóan számozgatnom) és érzek valami szúrkálódást... nem akarom, de nagyon beleéltem most magam, hogy ez beágyazódás, érzem hogy csalódni fogok hétfőn, de legalább egy kicsit reménykedhetek :)))
É.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!