Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy ötletem. Velem tart...

Van egy ötletem. Velem tart valaki?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek azt mondták nem lehet gyereke mégis ikreket szült most.Az aviva tornát csinálta 2 hónapig otthon.Kipróbáljuk mink is?Szerintem egy próbát megér.Menszesz első napjától az 1 kötet egyszerű gyakorlatait kell elvégezni.A 14.naptól a 2 kötetből a 11 oldaltól a 37.oldalig.Elküldöm a linket,töltsétek le.Nekem vasárnap körül kell megjönnie.Én akkor kezdem.Velem tart valaki?
2009. dec. 30. 12:05
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/179 A kérdező kommentje:
Egy oktató volt a Lívia.Igen beszámolt róla.Ha megveszed az 1-ső kötetet a hátulján le vannak írva.Azt mondta hogy meddőség ellen a legjobb.
2010. márc. 2. 14:49
 112/179 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm. Ez megnyugtató.
2010. márc. 4. 14:14
 113/179 anonim ***** válasza:
100%
Letöltöttem én is, köszi. Megpróbálom veszíteni valóm nincs. Ez lesz a 7. hónapunk, hogy kistesóval próbálkozunk. A kisfiunk is 1,5 évet váratott magára és az első Clostis hónapban megfogant. De most a 3. Clostis hónap is sikertelen volt. Remélem ez a torna segíteni fog. Mégegyszer köszi, hogy feltöltötted.
2010. márc. 20. 12:01
 114/179 anonim ***** válasza:
Esetleg fejlemények valakinél?
2010. márc. 26. 14:26
 115/179 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok.Fejlemény van de sajnos nem nálam.A barátnőmmel együtt kezdtük és neki bejött.7 hetes terhes.Optimista vagyok és remélem hamarosan nálam,nálunk is jön a gólya.Kitartás lányok hamarosan mi is babázunk.Puszi mindenkinek.
2010. márc. 29. 16:33
 116/179 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,

én is tervezem, hogy mennék tanfolyamra, de félek, hogy ha végigcsináltatják az összes gyakorlatot akkor esetleg gondot okozna, ugyanis már nem védekezünk. és ugye van olyan gyakorlat, ami meghozza a menszeszt.

erről mit mondtak? köszi

2010. ápr. 7. 14:32
 117/179 A kérdező kommentje:
Szia.Ez miatt egyáltalán ne aggódj mert a Lívia fogja majd mondani hogy aki babát szeretne az az adott gyakorlatot ami éppen következne az ne csinálja.Csak ajánlani tudom mindenképpen menj el.
2010. ápr. 7. 15:39
 118/179 anonim ***** válasza:
akkor jó köszönöm :D ari vagy.
2010. ápr. 7. 17:00
 119/179 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én csak most olvastam végig, nagyon jó amit csináltok. Mi is babát szeretnénk, de "nincs ciklusom", legutóbb januárban volt vérzésem. Lívia óráján kívül 3-szor csináltam a tornát, és ma megjött. Juhéjj:) (én most ennek is örülök:))Gondoltam mielőtt gyógyszert szedek, ezt megpróbálom.
2010. ápr. 9. 20:33
 120/179 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! én csak most érkeztem erre a lapra, egy másik link ajánlotta:)

Szóval én 2.5 évvel ezelőtt kezdtem az aviva tornát, csak jót tudok róla mondani. Ami meg fontos, Lívia egy étrendet is tanácsol- savtalanító lúgosító diéta! Nekem mivel pcos-t diagnosztizáltak, nagyon sokat segített a diéta. Ajánlom nektek a ph csoda és ph csoda cukorbetegségre c. könyvet- ugye sajna a pcos-ok általában inzulin rezisztenciával is küszködnek, és az egyik gyógyszerük a diéta.

Nekem a méhnyálkahártya letisztulását (polip) és a vastagon maradását- closty után- is az aviva tornának köszönhetem.

Bátran tornázzatok:)

bár kis segítséggel ugyan- inszemi- de egy 14.5 hónapos kisfiú anyuja vagyok.

2010. ápr. 15. 17:15
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!