Van egy ötletem. Velem tart valaki?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek azt mondták nem lehet gyereke mégis ikreket szült most.Az aviva tornát csinálta 2 hónapig otthon.Kipróbáljuk mink is?Szerintem egy próbát megér.Menszesz első napjától az 1 kötet egyszerű gyakorlatait kell elvégezni.A 14.naptól a 2 kötetből a 11 oldaltól a 37.oldalig.Elküldöm a linket,töltsétek le.Nekem vasárnap körül kell megjönnie.Én akkor kezdem.Velem tart valaki?2009. dec. 30. 12:05
141/179 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok.Van valakinél fejlemény?Nekem sajnos megint megjött tegnap.Végigbőgtem az egész napot.Úgy érzem semmi sem sikerül.Jövőhéten megyek dokihoz úgy érzem ez maradt.Most szabin vagyok és csak most tudom ezt elintézni mert amúgy nem engednek el a munkahelyről.Ja,annyi változás van a tornától mert gondolom attól hogy egyáltalán nem görcsölök és a mennyisége is elég kevés.Nektek kitartás.Írjatok ha van valami fejlemény,én is megírom.Puszi mindenkinek.
2010. jún. 22. 08:30
142/179 anonim válasza:
Sziasztok csajok! Most találtalak meg titeket! :-) Én ma vagyok a 3. napon, ezért ha hazaérek el is kezdem. Amugy ki hol tart? Baba?
143/179 anonim válasza:
Csak a pé-ig kell csinálni a tornát? És utána nem? Milyen teát szoktatok inni utánna?
144/179 anonim válasza:
Sziasztok Lányok!!
Engem is érdekelne a torna. Elküldené nekem is valaki ezeket a gyakorlatokat meg minden tudni valót hozzá??
Lassan mi is 4 éve próbálkozunk a férjemmel a babával de sikertelenül :(
Köszönöm szépen, és sok sikert a babához! :)
145/179 A kérdező kommentje:
Én végül is megvettem mind a két kötetet.Szerintem érdemes.Annyit megér.
2010. jún. 30. 08:02
146/179 anonim válasza:
Helló lányok!
Van valakinek kedve tapasztalatot leírni?
147/179 anonim válasza:
Mármint úgy értem a legutolsó hozzászólások óta, kivel mi történt? Abbahagytátok, folytattátok a tornát, stb.
148/179 A kérdező kommentje:
Én csinálom még ,bár baba még nincs.
2010. júl. 23. 07:23
149/179 anonim válasza:
Akkor te is kitartó vagy mint én, bár én még csak 4 hónapja csinálom.
150/179 A kérdező kommentje:
Szia.Igen kitartó vagyok.Volt egy 3*3cm.-es polipom decemberben ami teljesen eltűnt a polipom meg jóval kisebb lett.A görcsölés is megszűnt.Most már a babának kell jönnie.
2010. júl. 24. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!