Van egy ötletem. Velem tart valaki?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek azt mondták nem lehet gyereke mégis ikreket szült most.Az aviva tornát csinálta 2 hónapig otthon.Kipróbáljuk mink is?Szerintem egy próbát megér.Menszesz első napjától az 1 kötet egyszerű gyakorlatait kell elvégezni.A 14.naptól a 2 kötetből a 11 oldaltól a 37.oldalig.Elküldöm a linket,töltsétek le.Nekem vasárnap körül kell megjönnie.Én akkor kezdem.Velem tart valaki?2009. dec. 30. 12:05
131/179 anonim válasza:
Köszi szépen :)
Oh Te vagy az a lépcsőzetes :) én írtam választ h láttam már ilyen terhesgörbét :)
De ha gondolod priviben elküldöm Neked azt a görbét.
132/179 anonim válasza:
Jó név ragadt rám...:) megköszönöm, ha elküldöd.
133/179 anonim válasza:
Kedves kérdező én is írtam már neked régebben.Csak annyit szeretnék,hogy nagyon szép lett a görbéd látványos a javulás kitartás előbb-utóbb ennek meg lesz az eredménye:)
134/179 anonim válasza:
A lépcsőzetes jelenti, hogy megjött neki, de nem baj, mert ugyanannyi napra mint a múlt hónapban, vagyis, amióta Avivázok, a 80 napos ciklusok után lett két darab 32 napos!!! :) Ugyan megint nem sikerült a baba, de nagyon boldog vagyok. Tehát ez lesz most a 3. Avivás hónapom, 2 nap múlva újra kezdek tornázni, és a tornára fogok koncentrálni, nem pedig a teherbeesésre. Ti egyébként hogy vagytok, van valakinek bármilyen sikere? Hajrá lányok!!!:)
135/179 anonim válasza:
Szia Kedves kérdező!Sajnálom,hogy még nem jött össze a baba!Viszont gratulálok a hatalmas kitartásodhoz!Olyan példát olvasni,mint te ad erőt nekem is,hogy kipróbáljam a tornát!Viszont a linket nekem nem tölti be!Ha nagyon szépen megkérlek elküldenéd nekem privátban,hogy csatlakozhassak Én is a kis csapatodhoz!
136/179 anonim válasza:
Esetleg hátha segít valakin ez a link is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
30 km (Avivás)
137/179 anonim válasza:
kedves utolsó. nem jó helyre mutat a link, belinkelnéd újra amit szerettél volna? szerintem a főoldalon is kiírtak egy kérdést, ő is erre kíváncsi.
138/179 anonim válasza:
Tegnap 17.15-ös vagyok!Megkaptam a privit,de az írja ki,hogy törölték a rendszerből!Nem jeleníti meg!
139/179 anonim válasza:
Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből.
Ezt írja ki!
140/179 anonim válasza:
Valóban törölték a rendszerből a linket. Elnézést mindenkitől. Egy könyvcímet reklámozott benne valaki, ami a teherbeesést segítő és gátló ételekről szólt. Bár már lehet, hogy hallott róla valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!