Van egy ötletem. Velem tart valaki?
Ja, és kétszer is voltam tanfolyamon- egyszer nagyon régen, meg 2.5 évvel ezelőtt. Amúgy a könyv nagyon jól leírja amit kell csinálni, egy gyakorlatban csináltam csak másképpen, de szerintem azt a táncos múltamnak köszönhetően:) nem görögösen, hanem sambásan léptem:D de nagyon jó a könyv és megtanulható belőle a torna.
ha esetleg lenne kérdésetek, szívesen válaszolok bármire!
sziasztok.
szerintem a tanfolyam 5000 Ft 4 órára igazán nem drága, annyira örülök, hogy ilyen elérhető áron oktat Lívia.
Sziasztok Lányok!
Sajnálattal olvasom,hogy sokunknak van hasonló problémája.
Én ma vagyok az 5 napon, de ma este már el is fogom kezdeni a tornát :) bár mi már ebben a hónapban (ha minden rendben lesz) megyünk inszemre :( már 2 éve próbálkozunk. Nektek kitartást és kérdező, légyszi írj, hogy hogy vagy? L.
Sziasztok!
Hasonló kérdést írtam ki, így akadtam erre a kérdéssorozatra. Nagyon sokat segített, köszönöm szépen. Május elejére NEM varon, hátha most sikerult, Ha nem akkor én is tornázni fogok. Nagyon remélem, hogy segíteni fog. Mi lassan 5 éve próbálkozunk, szinte mindent kipróbáltunk ( Clostylbelgyt, Pregnyl, laparoszkópi-as műtét, Szováta-i gyógykezelés), :(de semmi. Nagyon bízom ebben a tornában. Mar lassan tanulgatom a gyakorlatokat, hogy ne legyen annyira idegen, amikor nekifogok.
Az első kötetből végzem a 18 gyakorlatot kivéve a 3c-t és 9a-t.
Sok sikert és kitartást mindenkinek!!!
TE.
De jó kérdés :)
Új vagyok.
Ma vagyok a 10.cn-on. Mikor kezdhetem? holnap reggel ?
Csináljam végig a 18 gyakorlatot egybe kivéve a 3c és 9a?
Az kitölti a 30-40 percet ? bár az első napok, hetek gyakorlások lesznek.sztm :)
Végig olvastam a válaszokat és akkor most a 20 cn.-ig kell tornázni utána nem ?
Függ attól h nekem most 43 naposak a ciklusaim, néha 80 ami anovus.
Kedves kérdező! Hogy haladsz ? Görbét vezetsz ?
Ami
Kedves utolsó! Hát azonos cipőben járunk. Írtam nem sokkal feljebb, hogy nekem rendezte. Nekem ilyenek voltak (több is): [link] és ilyen lett [link] és most itt tartok [link] szerintem ebből is 30-31 napos lesz PETEÉRÉSSELL!!! (de jó lenne inkább baba)
Én peteérés után azért nem csináltam, mert míg addig nagyon kívánta a szervezetem a mozgást, peteérés után annyira nem jól vagyok, hogy egyáltalán nem. De a következőkben majd erőt veszek magamon, és még jobban odafigyelve, kicsit gyengédebben fogom csinálni a gyakorlatokat. Kezdd el azonnal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!