Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy ötletem. Velem tart...

Van egy ötletem. Velem tart valaki?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek azt mondták nem lehet gyereke mégis ikreket szült most.Az aviva tornát csinálta 2 hónapig otthon.Kipróbáljuk mink is?Szerintem egy próbát megér.Menszesz első napjától az 1 kötet egyszerű gyakorlatait kell elvégezni.A 14.naptól a 2 kötetből a 11 oldaltól a 37.oldalig.Elküldöm a linket,töltsétek le.Nekem vasárnap körül kell megjönnie.Én akkor kezdem.Velem tart valaki?
2009. dec. 30. 12:05
 121/179 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és kétszer is voltam tanfolyamon- egyszer nagyon régen, meg 2.5 évvel ezelőtt. Amúgy a könyv nagyon jól leírja amit kell csinálni, egy gyakorlatban csináltam csak másképpen, de szerintem azt a táncos múltamnak köszönhetően:) nem görögösen, hanem sambásan léptem:D de nagyon jó a könyv és megtanulható belőle a torna.

ha esetleg lenne kérdésetek, szívesen válaszolok bármire!

2010. ápr. 15. 17:18
 122/179 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok Lányok!De örülök h megtaláltam ezt a kérdést!Mi 2 éve próbálkozunk.A párom munkatársáéknak 10 ÉV után sikerült a baba a 4. avivás hónapban!!Pedig előtte már mindent kipróbáltak beültetés stb.Azt hiszem mostmár tényleg Én is elkezdem.Sok sikert és kitartást csajok!
2010. ápr. 16. 11:43
 123/179 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok.

szerintem a tanfolyam 5000 Ft 4 órára igazán nem drága, annyira örülök, hogy ilyen elérhető áron oktat Lívia.

2010. ápr. 16. 12:12
 124/179 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Sajnálattal olvasom,hogy sokunknak van hasonló problémája.

Én ma vagyok az 5 napon, de ma este már el is fogom kezdeni a tornát :) bár mi már ebben a hónapban (ha minden rendben lesz) megyünk inszemre :( már 2 éve próbálkozunk. Nektek kitartást és kérdező, légyszi írj, hogy hogy vagy? L.

2010. ápr. 27. 14:50
 125/179 anonim ***** válasza:
ha nem sikerül, akkor én is ki fogom próbálni
2010. ápr. 27. 15:22
 126/179 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hasonló kérdést írtam ki, így akadtam erre a kérdéssorozatra. Nagyon sokat segített, köszönöm szépen. Május elejére NEM varon, hátha most sikerult, Ha nem akkor én is tornázni fogok. Nagyon remélem, hogy segíteni fog. Mi lassan 5 éve próbálkozunk, szinte mindent kipróbáltunk ( Clostylbelgyt, Pregnyl, laparoszkópi-as műtét, Szováta-i gyógykezelés), :(de semmi. Nagyon bízom ebben a tornában. Mar lassan tanulgatom a gyakorlatokat, hogy ne legyen annyira idegen, amikor nekifogok.

Az első kötetből végzem a 18 gyakorlatot kivéve a 3c-t és 9a-t.

Sok sikert és kitartást mindenkinek!!!

TE.

2010. ápr. 27. 19:46
 127/179 anonim ***** válasza:
100%
Helló mindenki. Nagyon elcsitult a dolog:( Mindegy,én jelentek: én voltam korábban, akinek a torna 84. napra meghozta a menzeszt. 3-szor csináltam, és megjött. (Ilyen hosszú ciklusaim voltak a foggátló után). Aztán rendületlenül folytattam, és most 32. napra újra megjött, bár peteérés után hanyagoltam, mert olyan szinten forró volt az alhasam tőle, hogy nem mertem csinálni. Ja és eddig peteérésem sem volt, ebben a hónapban viszont (a hőm eszerint) az is lett. Nem csináltam, szedtem semmi mást, csak az Avivát, úgyhogy én rá fogom, hogy attól. Hát ennyi egyelőre, bár babára hajtok:)
2010. máj. 10. 08:54
 128/179 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok.Régen voltam az oldalon.Baba egyenlőre nincs.Ma vagyok a 3.cn.on,így aztán ma megint kezdtem a tornát.Ami változott az az hogy egyáltalán nem görcsöltem.Késett 4 napot,már majdnem megörültem de semmi.Most úgy döntöttem,hogy csinálni fogom az ovus gyakorlatokat.Most már sikerülnie kell.Közületek lett valaki babás?Fejlemények?Puszi mindenkinek.
2010. máj. 28. 16:58
 129/179 anonim ***** válasza:

De jó kérdés :)

Új vagyok.

Ma vagyok a 10.cn-on. Mikor kezdhetem? holnap reggel ?

Csináljam végig a 18 gyakorlatot egybe kivéve a 3c és 9a?

Az kitölti a 30-40 percet ? bár az első napok, hetek gyakorlások lesznek.sztm :)

Végig olvastam a válaszokat és akkor most a 20 cn.-ig kell tornázni utána nem ?

Függ attól h nekem most 43 naposak a ciklusaim, néha 80 ami anovus.

Kedves kérdező! Hogy haladsz ? Görbét vezetsz ?

Ami

2010. jún. 4. 20:54
 130/179 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Hát azonos cipőben járunk. Írtam nem sokkal feljebb, hogy nekem rendezte. Nekem ilyenek voltak (több is): [link] és ilyen lett [link] és most itt tartok [link] szerintem ebből is 30-31 napos lesz PETEÉRÉSSELL!!! (de jó lenne inkább baba)

Én peteérés után azért nem csináltam, mert míg addig nagyon kívánta a szervezetem a mozgást, peteérés után annyira nem jól vagyok, hogy egyáltalán nem. De a következőkben majd erőt veszek magamon, és még jobban odafigyelve, kicsit gyengédebben fogom csinálni a gyakorlatokat. Kezdd el azonnal:)

2010. jún. 5. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!