Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy ötletem. Velem tart...

Van egy ötletem. Velem tart valaki?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek azt mondták nem lehet gyereke mégis ikreket szült most.Az aviva tornát csinálta 2 hónapig otthon.Kipróbáljuk mink is?Szerintem egy próbát megér.Menszesz első napjától az 1 kötet egyszerű gyakorlatait kell elvégezni.A 14.naptól a 2 kötetből a 11 oldaltól a 37.oldalig.Elküldöm a linket,töltsétek le.Nekem vasárnap körül kell megjönnie.Én akkor kezdem.Velem tart valaki?
2009. dec. 30. 12:05
 151/179 A kérdező kommentje:
Bocsi cisztát akartam írni ami teljesen eltűnt.
2010. júl. 24. 07:36
 152/179 anonim ***** válasza:
Na akkor neked ez hatalmas lépés, ez jó hír. Egyelőre én is csak normalizáltam a ciklusaim hosszúságát, de baba még nincs. De még csinálom. Hát akkor hajrá mindannyiunknak.
2010. júl. 24. 13:00
 153/179 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Képzeljétek a múltkor megjött 1 héttel hamarabb.Mikor már 2.5 hete tartott akkor elmentem a dokihoz ahol kiderült hogy eltűnt a polipom azért véreztem olyan sokáig.Méhnyálkahártya polipom volt.Most szedték volna le augusztusban.olyan boldog vagyok hogy nem kell műteni.Én ezt a tornának tudom be mert decemberben vették észre először és január óta tornázom.Meg ittam a berry nektárt 3 üveggel.Most már úgy érzem tényleg minden okés és jöhet a baba.Puszi mindenkinek.
2010. júl. 27. 13:16
 154/179 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom letölteni:(azt irja h nem látezik ez a link,lehetséges h törölve lett.
2010. júl. 27. 13:41
 155/179 A kérdező kommentje:
Igen időközben törölték a linket.Az oktató rájött hogy rajta van az interneten és töröltette.De szerintem vedd meg a könyvet,hidd el megéri.
2010. júl. 27. 15:55
 156/179 anonim ***** válasza:

Drukk megy! Tök jó h eltűnt :)) Ügyes vagy!!

Üdv,

Amy

2010. júl. 29. 11:52
 157/179 anonim ***** válasza:
Helló. Újabb eredmény, ugyan nem baba, de most már tudom, tuti a tornától van: Én vagyok, akinek nagyon hosszú ciklusai voltak (80 nap felett). Amióta tornázom, így jön meg: 32,32,28,31. A 28-asban nem volt peteérés, de akkor jött ki a stressz valami miatt, annyi baj legyen, egy év "szenvedés"/menzesz-nélküliség után nagyon örülök. Lassan szerintem felkészül a szervezetem a babára:)
2010. aug. 11. 08:36
 158/179 A kérdező kommentje:
Hiszen ez nagyon jó.Mindent bele.Puszi.Mielőbbi babásodást.
2010. aug. 11. 09:24
 159/179 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó, hogy Rátok találtam! Ha megjön, szeptemberben én is csatlakozom hozzátok!
2010. aug. 30. 13:08
 160/179 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még az első oldalról vagyok. Követtem a levelezéseteket és bátorítok mindenkit.

Jó hír: megszületett az egészséges szép kisbabánk. A torna is segített hozzá.

Mindenkinek sok türelmet, kitartást a várva várt babához.

2010. szept. 2. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!