Van egy ötletem. Velem tart valaki?
Szia.
Gratulálok a babához.Jó egészséget és vigyázzatok magatokra.
Sziasztok!
engem primer amenorreával kezeltek, estrofem-norcolut eredmény menses, aztán clostilbegyt-ovestin eredmény nuku... azaz nincs peteérésem. Mindezek mellett a méhnyálkahártyám rekord "vastagsága" 3 mm volt. :( 27 vagyok és eléggé nagyon szeretnék babát. Letöltöttem a könyvet, még ma el is kezdem a gyakorlatokat. Jelenleg is szedem a fent említett bogyókat, de gondolom a testmozgás nem árthat a dolognak. :D Írok a tapasztalataimról majd, és köszönöm mindenkinek, aki írt, bíztató a kitartásotok :D
Sziasztok! Van itt még valaki?
Nem olyan régen találtam rá az Aviva tornára. Tanácsotokat szeretném kérni. Januárban hagytam abba a fogamzásgátlót hat év után, most tartok a ciklusom 22. napján, elvileg jövő kedden kell megjönnie. A gyógyszer előtt mindig hosszabb (5-6 hét) ciklusaim voltak. A babaprojektet azután szeretnénk elkezdeni, hogy letelt a tabiszedés után a 3 hónap (és remélhetőleg ez idő alatt normálisan meg is jön magától...). A kérdésem az, hogy most elkezdhetem a tornát? Mit csináljak? Csak a meghozó gyakorlatokat vagy a teljes 18 lépéses programot? És akkor várható, hogy jövő héten esetleg meg is jön rendesen?
Köszi! :)
Sziasztok.
További kitartást a tornához.5 hetes terhes vagyok.Én vagyok a világ legboldogabb embere.Puszi mindenkinek.
Vigyázz magatokra! Gratulálok!
(Az 1. oldalról)
Sziasztok!
Nekem is mindig rendszertelen volt a menstruációm, de a fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónapon belül spontán megfogantan (igaz, kb. a 24. nap körül). Augusztus óta szeretnénk kistestvért és azóta teljesen felborult a ciklusom, van, hogy 70 napig nem jön meg. Closty szedése mellett sem lett a múltkori ciklusban peteérésem, ennek már 52 napja. Mivel terhes nem lettem, gondoltam, mit veszíthetek, kipróbáltam a tornát, a menstruációt meghozót. Délután 2-kor és este 9-kor csináltam végig a gyakorlatokat, kb. 10-10 perc volt. Az imént pedig megjött!!! Szóval engem is meggyőzött. Most már hormonterápiát is kapok, de amellett folytatni fogom. Aki csinálta teherbeesés céljából, leírná, hogy mikor és melyik gyakorlatokat kell végezni? Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!